1080p ve 4K televizyon önerisi

Yer
China
Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi sosyaller.

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi aileme bütçemi fazla sarsmayacak bir televizyon hediye etmek istiyorum. Annem ve babam 2013'ten beri 1920x1080 Philips ambilight bir televizyon kullanıyor. Bu televizyon akıllı bir televizyon da değil. Memnunlar ancak ben artık bir yükseltme yapmalarının zamanı geldi diye düşünüyorum.

Sizlerden ricam bana hem 1080p hem de 4K fiyat/performans televizyon önerilerinde bulunmanız. Amacım en iyinin en iyisi değil ama kötünün iyisi de değil. Optimum kalite ve etiket fiyatına sahip televizyonlar arıyorum.

Ayrıca belirtmek isterim ki satın alım açısından Amazon TR'yi tercih etmeyi düşünüyorum (belki MediaMarkt'da olabilir). Garanti konusunda bir sıkıntı yaşarsam, Vatan, Teknosa, Hepsiburada, Trendyol gibi yerli şirketler ile muhatap olup, bunlarla uğraşmak istemiyorum, çünkü müşteri odaklı çalışmıyorlar. Sizlerin önereceği televizyon Amazon TR stoğunda olursa iyi olur ama yoksa da yine de önerilerinizi bu konu altına bırakırsanız seve seve değerlendirmeye alırım.

Herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi sosyaller.

Başlıkta belirtmiş olduğum gibi aileme bütçemi fazla sarsmayacak bir televizyon hediye etmek istiyorum. Annem ve babam 2013'ten beri 1920x1080 Philips ambilight bir televizyon kullanıyor. Bu televizyon akıllı bir televizyon da değil. Memnunlar ancak ben artık bir yükseltme yapmalarının zamanı geldi diye düşünüyorum.

Sizlerden ricam bana hem 1080p hem de 4K fiyat/performans televizyon önerilerinde bulunmanız. Amacım en iyinin en iyisi değil ama kötünün iyisi de değil. Optimum kalite ve etiket fiyatına sahip televizyonlar arıyorum.

Ayrıca belirtmek isterim ki satın alım açısından Amazon TR'yi tercih etmeyi düşünüyorum (belki MediaMarkt'da olabilir). Garanti konusunda bir sıkıntı yaşarsam, vatan, Teknosa, Hepsiburada, Trendyol gibi yerli şirketler ile muhatap olup, bunlarla uğraşmak istemiyorum, çünkü müşteri odaklı çalışmıyorlar. Sizlerin önereceği televizyon Amazon TR stokunda olursa iyi olur ama yoksa da yine de önerilerinizi bu konu altına bırakırsanız seve seve değerlendirmeye alırım.

Herkese teşekkür ederim.
Hocam bütçe nedir?

Samsungun hediyeli Qledleri var, LG'de olabilir. Bunlardan bütçenize uygun bir aleti alabilirsiniz. F/P ürünlerinde ailenizin fark edeceği bir ayrıntı çok olmaz, hepsi aynı aşağı yukarı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı