Hocam soyle bir hikaye akisi var. Ben islemcimi gecen ay aldim monitorumu ise 2 hafta falan once aldim yani bu yukseltme kesinlik planlarim arasinda degildi o yuzden biraz dara girdim ve size basvurmayi sectim. 2k veya 4k'ya gecmem cok rahat sekilde 1 yil daha beklemem lazim, 2024 yazinda osym'ye girecegim yani yil icinde kullanamayacagim bilgisayari boyle karisik bir durum icerisindeyim.Bence dayınızdan almak şart değil mümkünse bütçenizi de fazla zorlamayıp 2K monitör + RTX 4070 almaya çalışım çünkü gerçekten gereksiz 3090 veya 3080 Ti günümüzde daha yeni ve mantıklı modeller çıktığı için.
Hocam soyle bir hikaye akisi var. Ben işlemcimi gecen ay aldim monitörümu ise 2 hafta falan once aldim yani bu yukseltme kesinlik planlarim arasinda değildi o yuzden biraz dara girdim ve size basvurmayi sectim. 2K veya 4K'ya gecmem cok rahat sekilde 1 yil daha beklemem lazim, 2024 yazinda ÖSYM'ye girecegim yani yil icinde kullanamayacagim bilgisayari boyle karisik bir durum icerisindeyim.
Oyle bir butcem mevcut degil maalesef, onumde sadece bu iki secenek var denebilir.O zaman güncel kartlar almaya çalışın hocam 4070 Ti gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.