LastSiege
Centipat
Yeni kurmuyom upgrade yapıyımAbartmadım ben şimdi yeni sistem kuracağım diyelim 1080p monitör mü alacağım 15 20 yıllık araba gibi oldu artık yani tarihi eser oldu 1080p.
Yeni kurmuyom upgrade yapıyımAbartmadım ben şimdi yeni sistem kuracağım diyelim 1080p monitör mü alacağım 15 20 yıllık araba gibi oldu artık yani tarihi eser oldu 1080p.
Arkadaş ne güzel şakalar yapmıştı halbuki.Sus lütfen
Bence TalkShow filan yapıyor.Cahil misiniz yoksa ironi mi yapıyorsunuz?
Trollüyor ya kesin bunun başka açıklaması olamaz.Arkadaş ne güzel şakalar yapmıştı halbuki.
Bence TalkShow filan yapıyor.
Ya 3000 serisi kartlara de anlarım. AM4 sokete de yine anlarım. Ama gelmiş diyorsun ki 1080p tarihi eser. Git Steam istatistiklerine bak. Kaç milyon insan 1080P'de oynuyor.
Battıkça batıyorsun. Bence devam etme sen. Gelmiş 1080P eski diyor. En 32K sensin kanka.1080p bunlardan çok daha önce çıkmıs teknoloji yani onlar normal ise bu hayli hayli normal olmalı artık tarihi eser oldu.
Konuşuyor hala1080p bunlardan çok daha önce çıkmıs teknoloji yani onlar normal ise bu hayli hayli normal olmalı artık tarihi eser oldu.
Yeni kurmuyom upgrade yapayım.
Battıkça batıyorsun. Bence devam etme sen. Gelmiş 1080p eski diyor. En 32K sensin kanka.
Ben yeni sistemler için yazıyorun sen üstüne alınma.
Eski değil tarihi eser bitti artık mağaradan çıķ.
Allahım ya. Mağaranın çık diyor bide. Git 32K ekranınla oyna sen. Tabi bulabilirsen. Gelmiş mağaradan çık diyor. Ya bu forumu terk et. Ya da Bakırköy'e git.Ben yeni sistemler için yazıyorun sen üstüne alınma.
Eski değil tarihi eser bitti artık mağaradan çıķ.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.