1080Ti Assasin's Creed Odyssey FPS Testi

Faruk Kardaş

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün Asassin's Creed Odyssey oyununda 1080p 144Hz Ultra ayarlarda test yapıyorum. Aldığım FPS düşük geldi bana sizin görüşleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Sistem özelliklerim şöyle Ryzen 2600, GTX 1080Ti, 8x2 2133 Mhz RAM, 700W 80+ PSU, 120 GB SSD

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemcinin darboğaz yapacağını düşünmüyorum, i7 3. nesil işlemcilerin bile o kartla testleri varken ryzen 5 2600 ün i7 3770 den çok daha iyi olduğu bariz bellidir, hem tek çekirdek açısından hemde toplam çekirdek performansı açısından çok daha iyidir. 1080p de 1080ti tam performans vermemesi söz konusu bile olamaz en azında %90 ları bile görmesi lazım.

O işlemcinin darboğaz yapacağını düşünmüyorum, i7 3. nesil işlemcilerin bile o kartla testleri varken ryzen 5 2600 ün i7 3770 den çok daha iyi olduğu bariz bellidir, hem tek çekirdek açısından hemde toplam çekirdek performansı açısından çok daha iyidir. 1080p de 1080ti tam performans vermemesi söz konusu bile olamaz en azında %90 ları bile görmesi lazım.
Emin misin? Ryzen serisinin 1080P'de intelin hala gerisinde kalıyor, bence o kadar emin olmamak lazım. Ben hala 1080P'de güvenmiyorum Ryzen'e :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
1070ti da ve 1080p de işlemcinin %35 ekran kartının %99 kullanıldığını görebilirsin, şimdi soruyorum hala bu kadar eminmisin 1080ti da darboğaz yapabiliceğine?
Merhaba arkadaşlar bugün Asassin's Creed Odyssey oyununda 1080p 144Hz Ultra ayarlarda test yapıyorum. Aldığım FPS düşük geldi bana sizin görüşleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Sistem özelliklerim şöyle Ryzen 2600, GTX 1080Ti, 8x2 2133 Mhz RAM, 700W 80+ PSU, 120 GB SSD

Sorunun ram de olduğunu düşünüyorum, mhz si düşük olduğundan dolayı, ramlari arıza testine sokarmısın hata vericek mi diye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı