1080Ti SLI ve X370 Sistem

• Konuyu başlatan OguzJ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.875

OguzJ

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 1,2 hafta içerisinde yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat aklıma bir şey takıldı. Düşündüğüm parçalar;

RYZEN 1800X
MSI X370 TITANIUM
CORSAIR VENGEANCE LED 3200MHZ CL16
MSI 1080Ti x2
SAMSUNG 960 EVO 500GB 3200/1800
CORSAIR 400C BLACK
COOLERMASTER H100I
SEASONIC 1050W 80+PLATINIUM
KINGSTON CLOUD II SILVER
LOGITECH G910 KEYBOARD
STEELSERIES RIVAL 500
STEELSERIES QCK MOUSEPAD

Aklıma takılan nokta ise çoğu mağazada MSI veya ASUS 1080ti ürününden 2 adet alınamıyor ancak tek tek alacaksınız. Eğer bir MSI bir ASUS alırsam SLI mumkun müdür? Ayrıca h100i 1800x'e uyumlu mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem büyük ihtimalle hayali. Bir kere h100i Cooler Master'ın değil Corsair'in. Yeni çıkan serilerinde kutu içinde var AM4 kiti ama eski serilerde de istiyorsunuz sanırım, çünkü kendi sitesinde AM4 uyumluluğu olduğu yazıyor.

Ya arkadaş neden hayali olsun? Parçaları kendim yazdığım için coolermaster mı corsair mi emin olamadım. Bu konuya 2 hafta sonra fotoğraflarını atacağım beklemede kalın :)) Ozaman fasulyeyi siz yemiş olursunuz heralde haha

Bir ihale uzmanı olarak maalesef hakim olduğum bir alan değil, bu sayfayıda genç arkadaşlar önermişti ama maalesef herkes karşısındakini kendisi gibi zannediyormuş. Yine de teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı