10850K sistem uyumlu mu?

yanancpu

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorum çoğunuz bana sinir olacaksınız zengin bebesi vs. ama fiyat konusunda sıkıntım yok. Amacım sizi sinirlendirmek değil.
GPU olarak bir tanıdığım var bilgisayarcı ona RTX 3060 Ti veya RTX 3080 gelir gelmez alacağım.

Dosya Ekleri

• asbdb.PNG
    asbdb.PNG
    585,9 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyla alakasız ama burası teknoloji forumu insanlar birbirine yardım etmek için giriyor kimse size zengin bebesi falan demez merak etmeyin.

Biliyorum çoğunuz bana sinir olacaksınız zengin bebesi vs. ama fiyat konusunda sıkıntım yok. Amacım sizi sinirlendirmek değil.
GPU olarak bir tanıdığım var bilgisayarcı ona RTX 3060 Ti veya RTX 3080 gelir gelmez alacağım.
PSU gereksiz pahalı aynı şekilde AiO da pahalı. White istiyorsan sleeve kablo da alabilirsin. TD500 önermem, traktör sesini seviyorsan ayrı. B560 A yerine Z490-A ROG STRIX bakın.

İşlemcide Intel önermem ben bu bütçede. 5800X daha mantıklı ama size kalmış.

Anakartı Z490 yapın. OC yapamazsınız o anakartta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı