10900K sisteme kesintisiz güç kaynağı önerisi

metalbatuk

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

UPS almak istiyorum ancak bir türlü yeterli bilgiye ulaşamadım forumlardan buraya danışmak istedim.

Almayı düşündüğüm ses çıkarmayan yani fanlı olmayan bir model düşünüyorum.

Sistem özellikleri.
ASUS 2080 Super VGA.
10900K.
27 inç Gaming ASUS monitör.

Bu özellikler yeterlidir sanırım, şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba,

UPS almak istiyorum ancak bir türlü yeterli bilgiye ulaşamadım forumlardan buraya danışmak istedim.

Almayı düşündüğüm ses çıkarmayan yani fanlı olmayan bir model düşünüyorum.

Sistem özellikleri.
ASUS 2080 Super VGA.
10900K.
27 inç Gaming ASUS monitör.

Bu özellikler yeterlidir sanırım, şimdiden teşekkürler.
Bütçeniz nedir? Ayrıca sistemi korumak istiyorsanız online upsler dışında başka şeylere bakmayın. Onlarda sessiz çalışan ürünler değiller maalesef. Voltaj değişikliği ve anlık kesintilerde 3kva civarında olanları 2-3 saat idare ettiği gibi şebeke akımlarından gelen sorunları engeller. Diğer upsler sisteminize işlevsiz kalacaktır.

Merhaba bütçe olarak 1000-1500₺ arası verebilirim diye düşündüm. Benim için en önemlisi elektrik gittiğinde 3-4 dk makineyi kapatacak kadar dayansın yeter.

Schnider markasının da UPS'ini görmüştüm ama emin olamadım.

Bu makelsanı inceleyeceğim.

Cihazın koku yapma durumu nasıl? Başka bir markanın fanlı modelini almıştım inanılmaz kötü koku yayıyordu çünkü. Bununla alakalı bilgisi olan var mı acaba?
Bu makelsanı inceleyeceğim.

Cihazın koku yapma durumu nasıl? Başka bir markanın fanlı modelini almıştım inanılmaz kötü koku yayıyordu çünkü. Bununla alakalı bilgisi olan var mı acaba?

@Yener K. başka bir konu başlığında yazınızı gördüm buna da destek olur musunuz?
😊

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı