10900K vs 5900X vs X299 sistem

arch_paragon

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba oyun ve render için çok çekirdekli bir sistem istiyorum.
İşlemcimi ve anakartımı upgrade edeceğim 5900X ile 10900k arasında kaldım ancak bunlar yerine 99 serisi bir sistemde toplayabilirim X399 Threadripper veya X299 gibi siz ne düşünüyorsunuz?

10900k ile 5900X'in karşılaştırması ile ilgili yorumlar okurken 5900X tam gücünün sadece %15'ini (Watt olarak) kullanıyor diye bir yoruma rastladım. PPW ile mi alakalı söyledi bilemedim bilen varsa ne olduğunu yazarbilirse sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
5900X, Çoklu çekirdek ve tekli çekirdekte 10900K'ya tek atar. İkisi arasından tartışmasız 5900X. X399 Konusu ise tamamen bütçeye kalmış bir şey ama Threadripper işlemcilerin Technopat'ın bir videosunda oyun performansının çok kötü olduğu söyleniyordu. Son videolarından biriydi hatta. O kadar para harcamak yerine 5950X almak daha mantıklı olur. 5950X, Threadripper yavrusudur zaten. Hem oyun hem render olarak alabileceğiniz en iyisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı