Gerçekten biraz daha baktım da, bazı kanallarda 5800X, bazılarında 10900KF daha çok FPS veriyor.
Hangileri sahte? 
Gerçekten biraz daha baktım da, bazı kanallarda 5800X, bazılarında 10900KF daha çok FPS veriyor.hangileri sahte?
![]()
Gerçekten biraz daha baktım da, bazı kanallarda 5800X, bazılarında 10900KF daha çok FPS veriyor.Hangileri sahte?
![]()
Hocam ama aynı fiyattalar. AMD büyük bir yanlış yapmış.Zaten denk değiller. Ryzen 9 ile İ9 kıyaslamak doğru olur.
Hocam ben size önermiştim. Aşağıdan tekrar alıntılıyorum.Arkadaşlar her türlü 10900KF mantıklı değil mi zaten? 10 Core olduğundan dolayı renderi daha hızlı. FPS'i ise bazılarına göre önde, bazılarına göre geride. Orayı tam anlayamadım.
Hocam ama aynı fiyattalar. AMD büyük bir yanlış yapmış.
Hocam i9 10900KF biraz daha iyi. Önerilerim ise:
İşlemci:
![]()
Intel i9-10900KF On Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel i9-10900KF On Çekirdek 3.70 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anakart:
Asus TUF Gaming Z490-PLUS Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming Z490-PLUS Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Soğutucu:
![]()
Raijintek EOS 360 RBW Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Raijintek EOS 360 RBW Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.