Çok yavaş değil mi? Telefondan bile o hızda yazılabiliyor.Eki Görüntüle 2453354
Uzun zamandır denememiştim kendimi ancak sonuç bu şekilde, paslanmışım diyebilirim.
Çok yavaş değil mi? Telefondan bile o hızda yazılabiliyor.Eki Görüntüle 2453354
Uzun zamandır denememiştim kendimi ancak sonuç bu şekilde, paslanmışım diyebilirim.
Çok yavaş değil mi? Telefondan bile o hızda yazılabiliyor.
Çok sık klavye değiştiriyorsanız sebebi o olabilir. Aylarca klavye kullanmadığımda bile sorun yaşamıyorum. MacBook Pro klavyesine ve G710+ modeli klavyeme çok alıştığım için bu iki klavyeyle çok rahat yazabiliyorum. Tabii ki çılgınlar gibi hızlı yazmak her zaman gerekli olmadığı için bence 100-150 ile yazmak yeterli oluyor. Gereksiz yere yorulmaya gerek yok. Konuşma hızına yakın bir hızda yazabilmek yeterlidir.Hocam dediğim gibi paslanmışım, bilgisayara eskisi kadar oturmuyorum özellikle evde, o nedenden ötürü hızlı yazmak içinde pek bir nedenim olmuyor.
Özellikle yazarken hata yapmadan yazmaya çalıştım. Yanlış bastığım zaman space ile geçmeden silip tekrar yazdım o nedenden ötürü biraz daha yavaş oldu.
Telefon klavyesinde berbatım, bakmadan yazabiliyorum ancak çok hatalı yazıyorum.
Yaklaşık 7-8 yıldır aralıksız Samsung kullanmama rağmen Samsung Klavye'de hatasız yazamıyorum, parmaklarım büyük geliyor.
Çok sık klavye değiştiriyorsanız sebebi o olabilir. Aylarca klavye kullanmadığımda bile sorun yaşamıyorum. MacBook Pro klavyesine ve G710+ modeli klavyeme çok alıştığım için bu iki klavyeyle çok rahat yazabiliyorum. Tabii ki çılgınlar gibi hızlı yazmak her zaman gerekli olmadığı için bence 100-150 ile yazmak yeterli oluyor. Gereksiz yere yorulmaya gerek yok. Konuşma hızına yakın bir hızda yazabilmek yeterlidir.
Ben yanlış yazı yazarsam ya çok hızlı silip geri dönüyorum ya da paragraf bittiğinde hızlıca kontrol ediyorum. iPhone klavyesinde rahat yazabilsem de hiç bilmediğim başka bir telefonu kullanmam gerektiğinde çok fazla yanlış tuşa basabiliyorum çünkü ekran boyutuna alışmak zor oluyor. Yine de yedek Samsung telefonumun klavyesine de çok alıştım. Klavyeyi ingilizceye ayarlayıp "i" gibi harflere basılı tutarak "ı" yazmak daha pratik oluyor çünkü klavyedeki tuşlar daha çok büyüyor ve bence hata yapmayı zorlaştırıyor. Klavyeye ne kadar alışsanız da tuşlar küçük olunca sorun yaratıyor. Ekranın büyük olması da bir avantaj. Uzun metinler yazmam gerekmedikçe telefon yerine bilgisayar tercih etmeye gerek duymuyorum yine de.
S24 FE boyunda olan telefonlar bence mükemmel. iPad üzerinde yazmayı denemek en kötüsü. iPad üzerinde ezber de işe yaramıyor.S21 çok küçük gelmişti, S22U'da kavraması zor o yüzden yazamıyorum.
Bence çok yavaş değil. Ne kadar yazı yazdığınız ve dil bilginiz de klavyeyi bilmeniz kadar önemli. Zaman ilerledikçe "Şu harf şuradaydı, şu harf buradaydı. Kelimem de şöyle oldu." demek yerine bütün kelimeyi bir anda yazacak reflekse sahip oluyorsunuz ve kelimeyi düşündüğünüzde gerisi gelmiş oluyor. Konuşmak gibi bir şey oluyor. Nereye bastığınızda hangi harf çıkacağını hiç düşünmüyorsunuz. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda orada olmadığınızı sanacak kadar yavaş yazmıyorsanız bence sorun yoktur.yavaş yazdığımı
Telefonda otomatik düzeltme var en azından. Çoğu zaman sinir bozucu düzeltmeler yapsa da rahat yazamadığınız klavyelerde faydası çok.Telefonda denedim, daha ilk kelimeyi bile yanlış yazınca denemedim bile.
S24 FE boyunda olan telefonlar bence mükemmel. iPad üzerinde yazmayı denemek en kötüsü. iPad üzerinde ezber de işe yaramıyor.
Bence çok yavaş değil. Ne kadar yazı yazdığınız ve dil bilginiz de klavyeyi bilmeniz kadar önemli. Zaman ilerledikçe "şu harf şuradaydı, şu harf buradaydı. Kelimem de şöyle oldu." demek yerine bütün kelimeyi bir anda yazacak reflekse sahip oluyorsunuz ve kelimeyi düşündüğünüzde gerisi gelmiş oluyor. Konuşmak gibi bir şey oluyor. Nereye bastığınızda hangi harf çıkacağını hiç düşünmüyorsunuz. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda orada olmadığınızı sanacak kadar yavaş yazmıyorsanız bence sorun yoktur.
Telefonda otomatik düzeltme var en azından. Çoğu zaman sinir bozucu düzeltmeler yapsa da rahat yazamadığınız klavyelerde faydası çok.![]()
Bunun için yabancı klavyeyi de eklemek bir çözüm. İngilizce, Fransızca ve Türkçe klavyeler ekli olunca pek sorun çıkmıyor. iPhone'da otomatik düzeltmeyi kapalı tutuyorum ama Samsung'da şimdilik açık. Gördüğüm tek sorun da Türkçedeki ekleri saçma sapan şeylere çevirmesi ve inat etmesi.Ben şahsen telefonda telefonda otomatik düzeltme kullanmıyorum, çok sinir bozuyor, en ufak yabancı kelimeyi bile düzeltiyor saçma sapan bir hal alıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.