fakirsucugu
Femtopat
Daha fazla
İşlemci Fiyatları & En İyi CPU | En Ucuzu Akakçe
İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP Hydro HD600 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Hydro HD600 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben 10K bütçe ile oyuncu sistemi toplamak istiyorum. Bütçemi zorlarsam 10, 5K'ya kadar çıkartabilirim.
Sizden ricam sistem şu şekilde olsun:
1. AMD işlemci.
2. 16 GB RAM.
3. RTX ekran kartı.
4. 512 GB SSD(okuma ve yazma hızı yüksek olursa daha iyi olur)
5. hava akışı iyi olan bir kasa.
Arkadaşlar PSU nasıl seçilir bilmiyorum, o konuda bana yardım edebilirseniz sevinirim.
Ekipman ve monitör dahil mi bu bütçeye?kuduğuma göre anakart sistemin iskeleti imiş o yüzden bu anakartı almamı söylediler F/P olarak çok iyiymiş.
Bir de kasa çok pahalı ben monitör kulaklık mouse klavye de alacağım bazı şeylerden kısmam lazım kasayı ucuz, ekran kartını 2060 Super alsam daha iyi olur gibi.
Hocam aldınız mı acaba?Arkadaşlar ben 10K bütçe ile oyuncu sistemi toplamak istiyorum. Bütçemi zorlarsam 10, 5K'ya kadar çıkartabilirim.
Sizden ricam sistem şu şekilde olsun:
1. AMD işlemci.
2. 16 GB RAM.
3. RTX ekran kartı.
4. 512 GB SSD(okuma ve yazma hızı yüksek olursa daha iyi olur)
5. hava akışı iyi olan bir kasa.
Arkadaşlar PSU nasıl seçilir bilmiyorum, o konuda bana yardım edebilirseniz sevinirim.