10K sistem toplama

Bütçe
10000

animefanboy

Hectopat
Evet arkadaşlar artık bende bir kasa toplamaya karar verdim direk gelip buraya konu açmak istemedim biraz araştırdım çünkü önceden bir bilgim yoktu bu sistemlerle alakalı.
Benim amacım 10kya toplanabilecek maks FPS'li bir sistem oyun ve çizim programları için kullanacağım (%90'i oyun tabii ki de :D ) oynadığım oyunlar yüksek FPS'in avantaj olduğu oyunlar olduğu için 1-2 FPS bile önemli benim için hazır sistem almak istemedin çünkü adamlar sponsorlu yapıyor adamın derdi kendi malını satmak en iyi sistemi toplamak değil. Parçaları ayrı ayrı almayı düşünüyorum acelem yok yani işin kısası 10K ya toplanıcak maks performanslı bir PC alacak olsanız nasıl bir sistem toplardınız. (İşlemci AMD ekran kartı NVIDIA almayı düşünüyorum)

Azıcık sorularım var onları da sorayım.

1-)6.5k ya 2080S alsam geriye kalan 4.5k geri kalanlar için yeterli olur mu? (Bütçeyi 1K aşabilirim)
2-)yeni seri çıkacak bekle diyor herkes acaba buradaki amaç yeni seriyi almak için mi yoksa eski serinin fiyatı düşüceği için mi?
3-)Black Friday yaklaşıyor güzel bir indirim olur mu?

Bu arada amacım tamamen FPS yok 2K 4K oynayacak oyunları zaten oynamyıorum 1080P üstüne çıkmam monitörüde 240Hz alacağım PC tamamlandıktan 1-2 ay sonra ona özelde konu açarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı