10Mbps Upload ile 720p yayın bile yapılmıyor

Evet tahmin ettiğimiz gibi, Superonline yurt dışında hız kısıtlaması uyguluyor. Bir çok kişide bu problemden şikayetçi.
Evinizde Türk Telekom Fiber var ise ona geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Çok az kayıpla yurt dışına çıkabiliyorsunuz en azından.

Birçok yayıncı superonline kullanıyor ama. Biraz önce sabit ip de aldım portlar için, bir bakalım. CAT6 kablo bağlayınca download hızım yarı yarıya düştü enteresan bir şekilde.

Birçok yayıncı Superonline kullanıyor ama. Biraz önce sabit IP de aldım portlar için, bir bakalım. CAT6 kablo bağlayınca download hızım yarı yarıya düştü enteresan bir şekilde.

Modeminizin Ethernet çıkışları gigabit mi?
Veya bilgisayarınızın. Modeminizin model numarasını paylaşır mısınız?

Modeminizin Ethernet çıkışları gigabit mi?
Veya bilgisayarınızın. Modeminizin model numarasını paylaşır mısınız?

Huawei HG8245X6 öyledir diye düşünüyorum çünkü en yeni wifi 6 modemlerden bir tanesi piyasadaki.

Huawei HG8245x6 öyledir diye düşünüyorum çünkü en yeni Wi-Fi 6 modemlerden bir tanesi piyasadaki.

Evet modem gigabit destekli. Masaüstü bilgisayarınız var sanırım. Wi-Fi destekli anakart mi yoksa Wi-Fi adaptörü mu kullanıyorsunuz?

Evet modem gigabit destekli. Masaüstü bilgisayarınız var sanırım. Wi-Fi destekli anakart mi yoksa Wi-Fi adaptörü mu kullanıyorsunuz?

Her ikisi de mevcut, anakartım asus prime b550m-a ve wifi 6 mevcut onda da. Zira adaptörüm de 5g destekli iyi bir usb aparat her ikisinde de aynı değerleri alıyorum. anakartta da, aparatta da.

Her ikisi de mevcut, anakartım asus prime b550m-a ve wifi 6 mevcut onda da. Zira adaptörüm de 5g destekli iyi bir usb aparat her ikisinde de aynı değerleri alıyorum. anakartta da, aparatta da.
Kabloda neden daha düşük sonuç aldınız acaba? Var mıdır bir bilen forumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…