11.000 12.500 TL'ye direksiyon seti önerisi

ali55125

Decapat
Katılım
18 Ocak 2022
Mesajlar
556
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 2. el alacağım. İlk önce G29 almayacağım daha önceden denedim fakat dişli sistem hem çok sert hem de çok sesli. Ve yazılımsal sorunları var cidden uğraştırıcı bir direksiyon. Hibrit sistem veyahut kayışlı sistem alacağım. Aklımda T150Pro'dan yüksek bir direksiyon seti var.
T248 seti alınmalı mı sizce? Max 13.000'e çıkabilirim. Assetto Corsa drift simulasyon oyunları oynayacağım önerileinizi bekliyorum. (moderatör fiyat bandım yükseldi o yüzden yeni konu açtım)
 

Hocam ciddi misiniz ya. G29, dediğim direksiyon setlerinin yanında pazardan alınan 10 TL'lik ses çıkaran direksiyon gibi oyuncak kalıyor.

hocam bir sorum olucak. ilk önce hypird metal magnetik bir pedal seti yok bu oyun zevkimi pek arşa çıkarmaz diye düşünüyorum. 2. si benim fiyat bandım 12.500 ve sizin attığınız direksiyon seti g29 dan bile kötü...

270 derece ve ffb yok hocam troll mü yapıyorsunuz ?
 
O kadar anlamıyorum. G29 istemiyorum dediniz. Başka bildiğim düzgün marka Thrustmaster. Fakat sizin bütçenize göre Thrustmaster bulamadım, bende yorumları güzel olan bir model attım.

Hocam 2. el alabilirim diye yazdim, + Thrustmaster 248'e kadar bütçem var siz T80 atmışsınız biraz uyduruk geldi ani çıkışım için kusura bakmayın :)
 
Ya aslında ben 2.el tarafı değilim çok. Nasıl kullanıldığı falan bilinmiyor. En iyisi 0 almak.
iade etme hakkına sahibim sarı sitede. oyüzden içim rahat

O kadar anlamıyorum. G29 istemiyorum dediniz. Başka bildiğim düzgün marka Thrustmaster. Fakat sizin bütçenize göre Thrustmaster bulamadım, bende yorumları güzel olan bir model attım.

Bir de bu var ayarlayabilirseniz eğer.

Attığınız linkte 13.500 TL ve vergiler kargo gönderimi vesaire bayağı çıkacaktır bu fiyat + gümrük sorun çıkarabilir.
 

Geri
Yukarı