Muhtemelen soğutucuyu da sistemle birlikte sipariş verebilirim ancak oldu ki veremedim diyelim, bunun ne gibi bir eksisi olur? Ayrıca kasa içindeki ekran kartı ile bu varyant arasında nasıl bir fark olur? Gözle görülür bir fark varsa buna da yükseltmem mümkün olabilir.Bütçeyi biraz aşıp haricen bu soğutucuyu almanızı tavsiye ederim, sistemin içindeki Airbender soğutucu stok soğutucudan bile kötü:Gamerbase | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Birkaç test videosu izlediğimde 6600 XT 3060'a kıyasla ortalama 5-10 FPS fark yaratıyor. Bu her ne kadar ufak bir fark olsa da bana cazip gelmedi değil ancak Ray Tracing ve DLSS sebebiyle kafam biraz karışık diyebilirim. Ayrıca çözüldüğü söylense de AMD tarafında driver sorunun devam ettiğine dair birkaç yazı okudum ve bu da beni tedirgin etmedi değil. İlk attığınız sisteme göz atacağım.Önerdiğin kasa gayet iyi ama 6600XT almanı önermem 3060RTX almanı öneririm senin için 2 tane gayet güzel performans verdirecek kasa ve sistem buldum
PQUEEN-ULTRA/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe Gen4 M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
PQUEEN-ULTRA/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe Gen4 M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PQUEEN-ULTRA ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu ikisi gayet iyi 6600XT yerine RTX almanı isterim çünkü AMD'nin yaptığı ekran kartları pek iyi değil Intel eskide kaldığı için AMD işlemci daha iyidir. Üstteki ve alttaki kasa gayet iyi ikisi arasında da kalırım diyorsan PqueeN-Ultra olanı almanı öneriyorum çünkü. Çünkü kasası 7Fanlı ve anakartı daha iyi ikisi arasındaki tek fark kasa tipi ve anakart ama çok bir fark yokVOK-STRIKE/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12 GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
VOK-STRIKE/AMD RYZEN 5 3600/GIGABYTE GeForce RTX 3060 GAMING OC 12 GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VOK-STRIKE ITOPYA'da.www.itopya.com
5-10 FPS ve RTX teknolojisi yeni bir teknoloji olduğundan dolayı RTX gölgeleri ve grafikleri arttırarak FPS ini yükseltiyor ama XT lerde öyle bir olay var mı bilmiyorum ve 5-10FPS ısınmaya göre değişir RTX 3060larda soğuma sorunu olmayan bir RTX sürümü olduğundan PQUEEN-ULTRA da 7 adet fanın var ve evini bile soğutursun emin ol önerdiğim ikisinden birini almanı tavsiye ediyorumBirkaç test videosu izlediğimde 6600 XT 3060'a kıyasla ortalama 5-10 FPS fark yaratıyor. Bu her ne kadar ufak bir fark olsa da bana cazip gelmedi değil ancak Ray Tracing ve DLSS sebebiyle kafam biraz karışık diyebilirim. Ayrıca çözüldüğü söylense de AMD tarafında driver sorunun devam ettiğine dair birkaç yazı okudum ve bu da beni tedirgin etmedi değil. İlk attığınız sisteme göz atacağım.