11.000₺ bütçeyle sistem toplama

Bütçe
11.000₺
Önerdiğin kasa gayet iyi ama 6600XT almanı önermem 3060RTX almanı öneririm senin için 2 tane gayet güzel performans verdirecek kasa ve sistem buldum.

Bu ikisi gayet iyi 6600XT yerine RTX almanı isterim çünkü AMD'nin yaptığı ekran kartları pek iyi değil Intel eskide kaldığı için AMD işlemci daha iyidir. Üstteki ve alttaki kasa gayet iyi ikisi arasında da kalırım diyorsan PqueeN-Ultra olanı almanı öneriyorum çünkü. Çünkü kasası 7fanlı ve anakartı daha iyi ikisi arasındaki tek fark kasa tipi ve anakart ama çok bir fark yok.

Eki Görüntüle 1165121

Burada gösterildiği gibi de arasında fark anlamadıysan anlatabilirim.
"Bu ikisi gayet iyi 6600XT yerine RTX almanı isterim çünkü AMD'nin yaptığı ekran kartları pek iyi değil Intel eskide kaldığı için AMD işlemci daha iyidir."

Bunlar nasıl basmakalıp yargılar Allah aşkına :) AMD 6600XT 3060-3060ti arası bir performans veriyor. Burada asıl mesele avantajlara ve dezavantajlara bakmak. RTX - DLSS teknolojisi için 3060 tercih edilebilir. Ben 1080P oyuncusuyum. Daha fazla fps almak istiyorum diyorsanız 6600XT alınabilir.

Özetle önceliklerinizi belirlemeniz hata yapma payınızı düşürecektir.

"Bu ikisi gayet iyi 6600XT yerine RTX almanı isterim çünkü AMD'nin yaptığı ekran kartları pek iyi değil Intel eskide kaldığı için AMD işlemci daha iyidir."

Bunlar nasıl basmakalıp yargılar Allah aşkına :) AMD 6600XT 3060-3060ti arası bir performans veriyor. Burada asıl mesele avantajlara ve dezavantajlara bakmak. RTX - DLSS teknolojisi için 3060 tercih edilebilir. Ben 1080P oyuncusuyum. Daha fazla fps almak istiyorum diyorsanız 6600XT alınabilir.

Özetle önceliklerinizi belirlemeniz hata yapma payınızı düşürecektir.
Bahsettiğim üzere AAA oyunlarda yüksek performans alma odaklı bir sistem istiyorum. Benim için saf güç daha önemli olduğundan Ray Tracing ve DLSS özellikleri ikinci planda kalıyor.

Bahsettiğim üzere AAA oyunlarda yüksek performans alma odaklı bir sistem istiyorum. Benim için saf güç daha önemli olduğundan Ray Tracing ve DLSS özellikleri ikinci planda kalıyor.
Benzer kaygılarla ben de şu sıralar bir sistem toplamaya çalışıyorum. Ekran kartı özelinde konuşursak 6600XT daha doğru bir tercih olacaktır. 6600XT için işlemcide r 3600 için darboğaz yapıyor diyorlar. O yüzden en düşük 3600x öneriliyor. Dikkate almanızda fayda var.

Bütçeyi biraz aşıp haricen bu soğutucuyu almanızı tavsiye ederim, sistemin içindeki Airbender soğutucu stok soğutucudan bile kötü:
@Rivadex önerdiği sistem güzel. AMD kart kullanacaksan sisteminin kalanının da AMD olması performansa olumlu etki eder. Smart Access Memory ve B550 anakart 6600 XT ile bayağı iyi oluyor.
Sistemi sipariş verdim. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı