Evet, dedigim gibi 7 yildir 4 GB RAM'li 2.20 GHz bir laptop kullaniyordum ama artik oyunlarin gelismesiyle yeni sistem hayalim artti. Monitor dahil guzel bir PC toplamak istiyor hatta GTA V yayini yaptirirsa sahane olur? Ozellikle RTX 2070 dusunuyorrum.
GEFORCE RTX RAY TRACING PC-WARRIOR/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GeforceRTXRayTracingPC1 ITOPYA'da.
Evet, dedigim gibi 7 yildir 4 GB RAM'li 2.20 GHz bir laptop kullaniyordum ama artik oyunlarin gelismesiyle yeni sistem hayalim artti. Monitor dahil guzel bir PC toplamak istiyor hatta GTA V yayini yaptirirsa sahane olur? Ozellikle RTX 2070 dusunuyorrum.
G.Skill RipjawsV 8GB 3000Mhz DDR4 Ram F4-3000C16S-8GVRB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Aerocool VX Plus AE-VXP750 750W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ben olsam işlemciyi R5 3600, anakartı ASUS Tuf Pro, PSU'yu da Zalman ZM700-TXII 700W Dual Forward yapıp alırdım. Kalan paraya da Gamepower veya James Donkey olmayan bir monitör alırdım.