11.000₺ Monitör dahil sistem tavsiyesi

Quany

Centipat
Evet, dedigim gibi 7 yildir 4 GB RAM'li 2.20 GHz bir laptop kullaniyordum ama artik oyunlarin gelismesiyle yeni sistem hayalim artti. Monitor dahil guzel bir PC toplamak istiyor hatta GTA V yayini yaptirirsa sahane olur? Ozellikle RTX 2070 dusunuyorrum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, dedigim gibi 7 yildir 4 GB RAM'li 2.20 GHz bir laptop kullaniyordum ama artik oyunlarin gelismesiyle yeni sistem hayalim artti. Monitor dahil guzel bir PC toplamak istiyor hatta GTA V yayini yaptirirsa sahane olur? Ozellikle RTX 2070 dusunuyorrum.

Şu modele de bir bakın derim, monitöre 1500TL kalıyor: Skywalker 7TD – Game Garaj

2 tane.
RTX 2070S ve 3600X var. Bakmanızı öneririm. İyi sosyaller.

Ben olsam işlemciyi R5 3600, anakartı ASUS Tuf Pro, PSU'yu da Zalman ZM700-TXII 700W Dual Forward yapıp alırdım. Kalan paraya da Gamepower veya James Donkey olmayan bir monitör alırdım.

Diğer yorumda değiştirdiğim parçaları değiştirerek bu PC de tercih edilebilir. Hatta işlemciyi R5 3600X de yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı