11.000 TL Casper Excalibur E800 Alınır mı?

Konuyu hortlatmış gibi olucam ama sormadan duramayacağım.
Bu bilgisayarın kasa marka modeli ve sıvı soğutmanın fanının marka modelini bilen yazarsa çok memnun olurum

Casper'ın 2020 yılı için e800 modeli araştırması yaparken bu konuya denk geldim. "Casper alınmaz" diyen arkadaşlar argümanını da ortaya sunarsa çok memnun olacağım zira alınabileceği ile alakalı 2-3 çok net argüman vardır.

1. Casper bir çok noktada elden taksitle satılabilir seçenekler sunmaktadır.
2. Kasanın içerisindeki bileşenleri Casper kendisi üretmiyor, yani burada üretim veyahut markanın bir dandikliği söz konusu değil.
3. Ne olduğu belirsiz hazır kasaları dışarıdan 1-2k ucuza almak yerine, Casper markasına sığınarak hazır kasa almak, bilinçsiz son kullanıcı için oldukça mantıklıdır. Arıza durumunda arayacağı bir numara insalara güven vermektedir.
4. Ben 09/2013 yılında Casper bilgisayar aldım, o zaman için 700 TL fazla para ödedim ve 20 ay elden taksitle bilgisayar aldım. yıl 01/2020 ve şuan bu bilgisayardan yazı yazıyorum. Garantisi bittikten sonra o zaman için içerisinde olan GT630 ekran kartını söküp, çıktığı hafta GTX1050 TI ile sistemi upgrade ettim ve bilgisayar ile şuan da hala oyun oynuyorum ve 3 senedir de hem oyun oynayıp hemde kayıt alıp YouTube'a atıyorum.

Dipnot: Casper bünyesinde çalışan veyahut bu oyuncu bilgisayarlarını toplayan bir araya getiren insanların, vasıfsız yoldan geçen insanların olmadığı, bileşenleri bir araya getiren kişilerin mutlaka uyumlarına baktığını düşünüyorum. Buda bana güven veriyor.

sadece 700 TL fazla ödeyerek 20ay elden taksitle aldığım bilgisayarın markası Casper diye almasaydım büyük ihtimal hala bilgisayarsız olacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…