11.000 TL Casper Excalibur E800 Alınır mı?

Kendi ihtimalini yazmış @er36po abimiz. Saygısızlık yapmayın lütfen, forumda bir çoğumuzdan yaşta büyük ve saygınlık kazanmış abimizdir.

Soğutma nerde?
Sen şimdi neyin kanıtlamaya çalışıyorsun?
Bana bilmeme dersi vermeye çalışma pişman olursun ;)

Kendi ihtimalini yazmış @er36po abimiz. Saygısızlık yapmayın lütfen, forumda bir çoğumuzdan yaşta büyük ve saygınlık kazanmış abimizdir.
"Asla toplanmaz" demiş kendisi. Bu ihtimalli konuşma değil, büyük konuşmadır. Ben de insanları yanlış yönlendirmemesi amacı ile açıklamamı sundum. Ayrıca saygısızlık görmemişsin.

Soğutma nerde?
Sen şimdi neyin kanıtlamaya çalışıyorsun?
Bana bilmeme dersi vermeye çalışma pişman olursun ;)
Görmemiş olman benim problemim değil. :D

İşlemci: İ7 6700K
Anakart: Asus Z170-A
RAM: Corsair Vengeance LPX 32 (4x8) GB 2400 Mhz
Ekran Kartı: Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming (2-SLI)
HDD: Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM
SSD: Crucial MX300 1 TB
İşlemci Soğutucu: Corsair H100i V2
Kasa: Silverstone Primera PM-01 Siyah
PSU: Silverstone Strider Gold S 80+Gold 850 W
Toplam 11.558 TL

Teknobiyotik'ten toplandı.

Görmemiş olman benim problemim değil. :D
Neden zorla tartışma yaratıyorsunuz? O seçtiğiniz dandik soğtma'yı karşılaştırmakla ne büyük yanılgıda olduğunu bilmemen de benim sorunum değil :D
Bu son mesajım, siz bakmayın, olur olmaz kişilerle bu tarz konuları tartımşam da, maksad bilgi verme olunca;)

Neden zorla tartışma yaratıyorsunuz? O seçtiğiniz dandik soğtma'yı karşılaştırmakla ne büyük yanılgıda olduğunu bilmemen de benim sorunum değil :D
Bu son mesajım, siz bakmayın, olur olmaz kişilerle bu tarz konuları tartımşam da, maksad bilgi verme olunca;)
"Soğutma nerde?" diye sormuşsun. Şimdi ise "O seçtiğiniz dandik soğtma'yı karşılaştırmakla ne büyük yanılgıda olduğunu bilmemen de benim sorunum değil" diyorsun. :D Siz bilgi vereyim derken; bilgi seviyenizin küçük olduğunu kanıtlıyorsunuz. Seninle muhattaplığıma devam ederek kişilik seviyemi düşüremeyeceğim.

"Soğutma nerde?" diye sormuşsun. Şimdi ise "O seçtiğiniz dandik soğtma'yı karşılaştırmakla ne büyük yanılgıda olduğunu bilmemen de benim sorunum değil" diyorsun. :D Siz bilgi vereyim derken; bilgi seviyenizin küçük olduğunu kanıtlıyorsunuz. Seninle muhattaplığıma devam ederek kişilik seviyemi düşüremeyeceğim.
Ya amma da uzattınız. O seçtiğiniz soğutma ile değil OC, stock voltaj ile bile yük altında doğru düzgün soğutamazken bir de nasıl OC`lu şekilde soğutacak ?

Adam hala anlamıyor. Ben Casper'in kasaya koyduğu soğutma nerde diyorum, o kalkmış en fazla hava soğutma kadar soğutabilecek dandik bir kapalı devre sıvı soğutma koymuş bu diyor.

Ben sadece soğutma için 12 bin TL harcadım PC bilmem nesi :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı