11.000 TL monitör dahil sistem toplama

3600 ile RTX 2070 Super zorlanabilir.
Yanlış anlamayın ben bunu aldıktan sonra uzun bir süre parça değişimi yapmyıcam :).O yüzden biraz daha bekleyip hem 11.Nesil İntel işlemciler hemde 4.Nesil Ryzen işlemciler için biraz beklemeyi düşünüyorum.

Uzun vadeli olduğu için Ryzen 9 3900X güzel bir seçim olucaktır diye düşünüyorum.Hem Stok fanın kaliteli olması hem Core hemde Thread artıları için siz ne dersiniz ?

Fiyatların çok abartı olmasada makul şekilde düşüceğini düşünüyorum eğer olmassa R5 3600X de güzel bir seçim olucaktır.

Not:Başta İntel işlemci düşünüyordum fakat stok soğutucu yeterli gelmeyeceği için fazladan sıvı soğutma gerekiyordu oda bütçeyi fazla bir şekilde aşıyordu o yüzden İntel yerine şuan AMD daha mantıklı duruyor.

3600 alıp daha sonra 4. nesil güçlü bir işlemci alınabilir veya o zamana kadar bütçe artırıp güçlü bir sistem alınabilir tercih size kalmış.
Hemen şuan alamıycam aklımda bir fikir oluşması için konuyu açmıştım teşekkür ediyorum.4 Nesil işlemciler ve 3000 serisi çıktıktan sonra tekrardan konu açarım orada tartışırız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı