11.000 TL PC Toplama Tavsiyesi

islam bey

Centipat
Arkadaşlar topladığım sistemi sizlere sormak istiyorum. Sizce güzel olmuş mu?

Anakart: ASUS TUF X570-PLUS GAMING
İşlemci: AMD RYZEN 7 3700X
Ekran Kartı: AMD RADEON RX5700 XT
Bellek: GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Gri Kamuflaj DDR4 3200 MHz CL16 Dual Kit RAM
Depolama SSD: Samsung 970 EVO NVMe M.2 250GB SSD
Depolama SSD: Corsair Force MP510 NVMe M.2 960GB SSD
Kasa: Corsair Corbide Spec-Delta
Güç Kaynağı: Cooler MasterWatt 600W 80 Plus

Sistem bu şekilde arkadaşlar. Sistem parçaları birbiriyle uyumlu mu?

Ekran kartının daha fazla fanlı modelleri çıkınca alacağım için kasaya sığmama gibi bir şey söz konusu olur mu?

Son olarak anakart kalsın mı yoksa MSI GAMING EDGE WIFI anakart mı olsun?

Sistem güzel görünüyor. Ama PSU sorun çıkartabilir gibime geliyor. :)
Bellek'leri RGB'li alabilirdiniz daha şık görünürdü. Sonuçta kasa içi görünüyor. :)

O ramler yerine şunu önerebilirim:GSKILL 16GB (2X8GB) TRIDENT Z RGB LED DDR4 3200Mhz CL16 Dual Kit Ram F4-3200C16D-16GTZR | ITOPYA
PSU yetersiz gelebilir bu kasalara bakın isterseniz 700w psu'lu.
Aynı zamanda ekran kartı için ağustos ayında sıvı soğutmalı modelleri çıkıcak onları bekle istersen.

Son düzenleme:
Msi mpg x570 gaming edge wifi uygun. Hem ayrıca sıvı soğutucu hediyesi var. Bende aldım. Güç kaynağı olarak 750w gold plus full modüler psu almanı tavsiye ederim. Ben high power super aldım. Gayet uygun. Ben aldığımda 566 tl idi. Rami de gskill trident z rgb 16 gb 3600 mhz al. Amd tavsiye 3600 mhz tavsiye ediyor. Kasa olarak da mb511 rgb iyidir. Temperli cam var ayrıca mesh ön paneli var havadardır. Bende aldım, tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı