Berkay544
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlarım dayıma bilgisayar topluyorum ama yardımınıza ihtiyacım oldu şu an. Kendisi ufak çaplı yayınlar yapmak oyunlar oynamak ara sırada da muhasebe işleri yapmak için bir bilgisayar toplayacak. Bütçesi de sadece kasa için 10-11 bin TL civarında. Ben şu 2 sistemi buldum ama acaba siz ne düşünüyorsunuz?
Bu sistemde ekstra 2 TB HDD ekledim ve ekran kartını da ASUS Phoenix modeli yerine ASUS Dual modelini tercih ettim. Bu şekilde 9500 TL gibi bir fiyat çıktı ortaya.
www.sinerji.gen.tr
Bunda ise SSD'yi Kingston 500 GB olanı ile değiştirdim. Ama bu sistemin PSU gücünün 550W olması beni korkuttu açıkçası. Yeter mi ya da voltaj dalgalanmasında kısa devre yapar mı falan gibi durumlardan korktum.
Bunlar dışında önerebileceğiniz bir sistem varsa yorumlarınıza açığım. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Mastory 5T10-Asus - Game Garaj
Mastory 5T10-Asus Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Mastory 5T10-Asus oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
Sinerji Spica Ryzen 3 3300x 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Spica Ryzen 3 3300x 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bunlar dışında önerebileceğiniz bir sistem varsa yorumlarınıza açığım. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.