11.000 TL sistem önerisi

Bütçe
11000

Berkay544

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlarım dayıma bilgisayar topluyorum ama yardımınıza ihtiyacım oldu şu an. Kendisi ufak çaplı yayınlar yapmak oyunlar oynamak ara sırada da muhasebe işleri yapmak için bir bilgisayar toplayacak. Bütçesi de sadece kasa için 10-11 bin TL civarında. Ben şu 2 sistemi buldum ama acaba siz ne düşünüyorsunuz?

Bu sistemde ekstra 2 TB HDD ekledim ve ekran kartını da ASUS Phoenix modeli yerine ASUS Dual modelini tercih ettim. Bu şekilde 9500 TL gibi bir fiyat çıktı ortaya.

Bunda ise SSD'yi Kingston 500 GB olanı ile değiştirdim. Ama bu sistemin PSU gücünün 550W olması beni korkuttu açıkçası. Yeter mi ya da voltaj dalgalanmasında kısa devre yapar mı falan gibi durumlardan korktum.
Bunlar dışında önerebileceğiniz bir sistem varsa yorumlarınıza açığım. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

doannım arşivi bu cumaretsi yani ayın 22 si , 27si ve diğer cumartesi yani 3 tane sistem çıkartıcak onlardan birisi bütçenize tam uygun olur diye düşünüyorum özellikle bu cumartesi olani bekliyorum bende aynı bütçede bilgisayar almayı düşünüyorum

doannım arşivi bu cumaretsi yani ayın 22 si , 27si ve diğer cumartesi yani 3 tane sistem çıkartıcak onlardan birisi bütçenize tam uygun olur diye düşünüyorum özellikle bu cumartesi olani bekliyorum bende aynı bütçede bilgisayar almayı düşünüyorum
Tamamdır dostum teşekkür ederim ama sanırım anında tükeniyor onun stokları. Çok ani bakmak gerekiyor diye biliyorum. Önceki 3060lı sistemi öyle olmuştu çünkü.

Tamamdır dostum teşekkür ederim ama sanırım anında tükeniyor onun stokları. Çok ani bakmak gerekiyor diye biliyorum. Önceki 3060lı sistemi öyle olmuştu çünkü.
o 3060 lı sistem dünya dışı olduğu için yoksa 3 4 saat dayanıyo
o gün 15 dk olmuştu video atalı bitmişti

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı