11.000 TL sistem önerisi

Zerisez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. RTX 3060'lı Intel'li bir sistem önerisi arıyorum. Atarsanız sevinirim.
Bir de babam böyle bir sitemi Vatan'dan alsak garanti sorunu yaşamayız diyor. Ayrıca Vatan da ekran kartlarında 1000-2000 TL arası indirim oluyormuş. Bir de komşumuz Vatan'da personel indirim yapar mı? Yaparsa ne kadar yapar?
Bütçe sadece kasa:10.500-11.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de komşumuz Vatan'da personel indirim yapar mı? Yaparsa ne kadar yapar?

Pek yapacağını sanmıyorum. Ama deneyin şansınızı.

RTX 3060'lı Intel'li bir sistem önerisi arıyorum.

Sadece Intel ve 3060 mı olmalı? AMD işlemci veya AMD ekran kartı istemiyor musunuz yoksa "böyle olsa daha iyi olur" mu demek istediniz?

Pek yapacağını sanmıyorum. Ama deneyin şansınızı.

Sadece Intel ve 3060 mı olmalı? AMD işlemci veya AMD ekran kartı istemiyor musunuz yoksa "böyle olsa daha iyi olur" mu demek istediniz?

Intel daha uzun ömürlüymüş sanırsam. O yüzden Intel'i seçtim. Ayrıca RX6600 gibi sistemlerde bazen yazılımsal hata oluyormuş. O yüzden de RTX 3060'ı seçtim.

Arkadaşlar merhaba. RTX 3060'lı Intel'li bir sistem önerisi arıyorum. Atarsanız sevinirim.
Bir de babam böyle bir sitemi Vatan'dan alsak garanti sorunu yaşamayız diyor. Ayrıca Vatan da ekran kartlarında 1000-2000 TL arası indirim oluyormuş. Bir de komşumuz Vatan'da personel indirim yapar mı? Yaparsa ne kadar yapar?
Bütçe sadece kasa:10.500-11.000 TL.

Komşun sana indirim yaptıramaz, işlemci AMD ekran kartı NVIDIA tercih edin, artık eskisi gibi değil her firma garanti konusunda sorun yaratmıyor gibi bir şey, Vatan Bilgisayar başka firmalara göre çok daha pahalı olabiliyor araştırıp alırsan daha faydalı olur senin için.

Komşun sana indirim yaptıramaz, işlemci AMD ekran kartı NVIDIA tercih edin, artık eskisi gibi değil her firma garanti konusunda sorun yaratmıyor gibi bir şey, Vatan Bilgisayar başka firmalara göre çok daha pahalı olabiliyor araştırıp alırsan daha faydalı olur senin için.

Madem işlemci AMD olsun ekran kartı NVIDIA olsun nasıl bir sistem önerirsiniz?

Intel daha uzun ömürlüymüş sanırsam.

Öyle bir şeyin olduğunu pek sanmıyorum :)

Madem işlemci AMD olsun ekran kartı NVIDIA olsun nasıl bir sistem önerirsiniz?

Şu anda bulabildiğimin en uygun fiyatlısı:

Anakart --> ASUS Prime B550M-A
Ekran kartı (opsiyonel olarak) --> INNO3D RTX 3060
RAM --> Crucial Ballistix 3200MHz CL16
SSD: Kingston A2000 500 GB
Soğutucu --> darkFlash DarkAir RGB 120mm (zorunlu değil ama koysanız iyi olur)

Öyle bir şeyin olduğunu pek sanmıyorum :)

Şu anda bulabildiğimin en uygun fiyatlısı:

Anakart --> ASUS Prime B550M-A
Ekran kartı (opsiyonel olarak) --> INNO3D RTX 3060.
RAM --> Crucial Ballistix 3200MHz CL16.
SSD: Kingston A2000 500 GB.
Soğutucu --> darkFlash darkair RGB 120mm (zorunlu değil ama koysanız iyi olur)

Niye ekran kartını değiştirdiniz?

Niye ekran kartını değiştirdiniz?

INNO3D model hem OC model hem de soğutması yine yakın derecelerde, opsiyonel olarak yazdım zaten; ekran kartı Palit de kalabilir yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı