Teşekkürler. Ama maalesef o kadar fazla çıkma lüksüm yok. Atııklarım arasından en iyi hangisi acaba. Ya da başka bildiğiniz bir sistem varsa onu da atabilirsiniz. PC hocasının sistemini alırsam nasıl olur acaba ? Ve PCkolik güvenilir mi ? Anneme güvenilir diyorum ama laf anlatamıyorum.Hocam vatan yok kira mira bahane edip çok pahalıya satıyor ,dediğiniz siteler güvenilirdir şahsen ben 1-2 arkadaşıma PC oralardan dizdim kendi sistemimi de İtopya'dan topladım, sorunuza gelirsek hiçbiri;
Goliath Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Teşekkürler. Ama maalesef o kadar fazla çıkma lüksüm yok. Atııklarım arasından en iyi hangisi acaba. Ya da başka bildiğiniz bir sistem varsa onu da atabilirsiniz. PC hocasının sistemini alırsam nasıl olur acaba? Ve pckolik güvenilir mi? Anneme güvenilir diyorum ama laf anlatamıyorum.
Teşekkürler. Ama maalesef o kadar fazla çıkma lüksüm yok. Atııklarım arasından en iyi hangisi acaba. Ya da başka bildiğiniz bir sistem varsa onu da atabilirsiniz. PC hocasının sistemini alırsam nasıl olur acaba? Ve pckolik güvenilir mi? Anneme güvenilir diyorum ama laf anlatamıyorum.
Teşekkürler. Kendi elimde olsa elbette çıkarım. Ama daha öğrenciyim. En azından 4-5 yıl götürecek bir şey olsa yine yeter. Sonrasında kendim de çalışırım. PC hocasının pc si nasıl sizce ? Alınır mı ?2'si de güvenilir hocam lakin o fiyata 10100F RX 6600 toplayıp geliyorum.
Kasa vs fiyatları uçmuş hocam toplayamadım, lakin o bütçe aşımına fazlasıyla değecektir diye düşünüyorum 6500XT ve RX 6600 arasında dağlar kadar performans farkı var.
Teşekkürler. Kendi elimde olsa elbette çıkarım. Ama daha öğrenciyim. En azından 4-5 yıl götürecek bir şey olsa yine yeter. Sonrasında kendim de çalışırım. PC hocasının PC'si nasıl sizce? Alınır mı?
Hocam ram linkini tekrar atabilir misiniz ? Bir sorun oluşmuş. Açılmıyor.Şu an topladım hocam sistemi, bekleyin atıyorum.
Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 6600 Pulse 11310-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 7.717,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Colorful H510M-K M.2 V20 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Colorful H510M-K M.2 V20 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Colorful H510M-K M.2 V20 Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.024,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Micron 2300 256 GB MTFDHBA256TDV-1AY1AABYY M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Micron 2300 256 GB MTFDHBA256TDV-1AY1AABYY M.2 PCI-Express 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Micron 2300 256 GB MTFDHBA256TDV-1AY1AABYY M.2 PCI-Express 3.0 SSD özelliklerini incele, 515,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Sharkoon SK3-RGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sharkoon SK3-RGB LED Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Eyvallah teşekkürler. Ben bir bakayım hocam.
Hocam RAM linkini tekrar atabilir misiniz? Bir sorun oluşmuş. Açılmıyor.