Ben de öyle düşünmüştümDaha iyisini topluyorum, birazdan atacağım,attığınız sistem fiyatına göre kötü bu arada.
Gidip elden almak zorundayım, ailem internetten alışverişe sıcak bakmıyor.Sistemi farklı farklı yerlerden daha ucuza getirebilirsiniz.
Örnek:Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ben de öyle düşünmüştüm. Bekliyorum atacağınız sistemi. Bilgisayar toplama konusunda pek iyi değilim.
Aslında RAM vardı, eklediğimi hatırlıyorum ama şu an yok. Attığınız sistemi böyle yapsam uygun olur mu acaba ? Vatan ya da Itopya'dan almak zorundayım. Ailemin internetten alacağını sanmıyorum. İşlemciyi AMD Ryzen 3600 olarak çevireceğim stokta olduğu zaman. SSD'yi Samsung 250 GB 860 Evo olarak değiştireceğim.İlk attığınız İtopya'daki sistemde RAM yok, yukarıda farklı sitelerden bir sistem topladım.
Aslında RAM vardı, eklediğimi hatırlıyorum ama şu an yok. Attığınız sistemi böyle yapsam uygun olur mu acaba? Vatan ya da İtopya'dan almak zorundayım. Ailemin internetten alacağını sanmıyorum. İşlemciyi AMD Ryzen 3600 olarak çevireceğim stokta olduğu zaman. SSD'yi Samsung 250 GB 860 Evo olarak değiştireceğim.
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com