11.000 TL sistem toplama

Sıvı soğutmaya gerek yok, SSD sonra takviye yapabilirsin.

Hocam güzel sistem bence de, ben sipariş ettim işlemciyi R5 3600 yapıp ayrıdan işlemci soğutucu olarak Snowman M200 alacağım şu anlık bütçem dolayısıyla 8 GB RAM'le kalacağım sizce yaptığım sistem nasıl?

Hocam güzel sistem bence de, ben sipariş ettim işlemciyi R5 3600 yapıp ayrıdan işlemci soğutucu olarak Snowman M200 alacağım şu anlık bütçem dolayısıyla 8 GB RAM'le kalacağım sizce yaptığım sistem nasıl?
Knk bence onu alıcağına bunu al "ULTIMA-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar" bunu kopyala Google yapıştır telefondan nasıl link alınıyo bilmiyom bence bu sistemi al çok güzel valorant da en az 270 FPS, CS de en az 350 FPS civarı

Kanka bence onu alıcağına bunu al "ultıma-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS Dual RTX 2060 OC 6 GB / 16 GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming bilgisayar" bunu kopyala Google yapıştır telefondan nasıl link alınıyor bilmiyorum bence bu sistemi al çok güzel Valorant da en az 270 FPS, CS de en az 350 FPS civarı.

Hocam sistem şu an 7678TL tuttu benim özelleştirmemle(neon ms) ve bütçem 7500TL idi gönül isterdi ki 2060 alalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı