11.000 TL Sistem Toplama

Bence Vatan ve Teknosa'dan alma. Gidip Media Markt'tan alabilirsin. Ama benim tavsiyem Teknobiyotik üzerinden internetten almanız.

O RAM' lerin Ryzen uyumluluğu var mı bilmiyorum fakat piyasadaki belirli RAM' lerle daha uyumlu çalışıyordu Ryzen' lar. Bence de arkadaşların dediği gibi özel soğutmalı 1080Ti' ı bekle. Kasa ve güç kaynağını ayrı ayrı alırsan çok daha iyi olur.

Yorumlar için çok teşekkürler bu sistemi aldım arkadaşlar umarım hata yapmamışımdır genel olarak.

@My Man! Hocam onu değiştirmesini söyleyecektim maalesef sipariş verilmiş ben konuyu açarken. İnşallah çok bir sıkıntı olmaz yani kasa veya güç kaynağında bir sorun varmı kalite için?

@My Man! Hocam onu değiştirmesini söyleyecektim maalesef sipariş verilmiş ben konuyu açarken. İnşallah çok bir sıkıntı olmaz yani kasa veya güç kaynağında bir sorun varmı kalite için?
Bir sorun yok, sıkıntısız çalıştıracaktır ancak o sistem için ben daha kaliteli bir güç kaynağı almanızı tavsiye ederdim. Seasonic'in bir güç kaynağı çok daha iyi olurdu.

Keske kasa ve guc kaynagi ayri almaliydin. Kaliteli bir kasa ve PSU lazimdi boyle bir isteme. Sonucta boyle bir canavara guc veren makine onemlidir. Ayruca 1080 TI F.E almasaydiniz keske. Ozel sogutmali modelleri beklemeliydiniz. Onun disinda sistem gayet guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…