11.000 TL Sistem Toplama

O RAM' lerin Ryzen uyumluluğu var mı bilmiyorum fakat piyasadaki belirli RAM' lerle daha uyumlu çalışıyordu Ryzen' lar. Bence de arkadaşların dediği gibi özel soğutmalı 1080Ti' ı bekle. Kasa ve güç kaynağını ayrı ayrı alırsan çok daha iyi olur.

@My Man! Hocam onu değiştirmesini söyleyecektim maalesef sipariş verilmiş ben konuyu açarken. İnşallah çok bir sıkıntı olmaz yani kasa veya güç kaynağında bir sorun varmı kalite için?

@My Man! Hocam onu değiştirmesini söyleyecektim maalesef sipariş verilmiş ben konuyu açarken. İnşallah çok bir sıkıntı olmaz yani kasa veya güç kaynağında bir sorun varmı kalite için?
Bir sorun yok, sıkıntısız çalıştıracaktır ancak o sistem için ben daha kaliteli bir güç kaynağı almanızı tavsiye ederdim. Seasonic'in bir güç kaynağı çok daha iyi olurdu.

Keske kasa ve guc kaynagi ayri almaliydin. Kaliteli bir kasa ve PSU lazimdi boyle bir isteme. Sonucta boyle bir canavara guc veren makine onemlidir. Ayruca 1080 TI F.E almasaydiniz keske. Ozel sogutmali modelleri beklemeliydiniz. Onun disinda sistem gayet guzel.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı