11.000 TL bütçem var. Pek fazla anlamam bu işlerden, o yüzden size danışmak istedim. Öncelikle işlemci i7, ekran kartı Nvidia olursa sevinirim. Laptop önerilerine de açığım. Şimdiden teşekkür ederim, saygılar.
Hocam gayet güzel olmuş benim aklımda şöyle bir sıkıntı var, şimdi farklı siteden mi toplasam yoksa Vatan en azından daha güvenilir diye oradan mı toplasam diye kara kara düşünüyorum
Tabii ki de. Şimdi monitör dahil mi? Oyun odaklı toplanacak değil mi bu bilgisayar? Hangi oyunları oynayacaksın? En önemli soru, 1080p'de mi oynayacaksın yoksa 2K falan mı?
Tabii ki de. Şimdi monitör dahil mi? Oyun odaklı toplanacak değil mi bu bilgisayar? Hangi oyunları oynayacaksın? En önemli soru, 1080p'de mi oynayacaksın yoksa 2K falan mı?
Hocam PUBG, CS:GO, Fornite vb. oyunlar için düşünüyorum aslında. Monitör dahil olsa daha güzel olur alsında Hocam valla bilmiyorum 1080'de mi oynasam 2K'da mı, yani bilgisayarı alma düşüncesi oluştuğunda şahsen onu hiç düşünmedim size bırakıyorum
Hocam eline sağlık. Şimdi ben pek fazla montaj bilgim yok, konuyu da düzenleyemiyorum. O yüzden Vatan'dan toplasam daha iyi mi olur acaba? Bir de 1 TB harddisk yeterli olmaz mı? 2 TB şahsen biraz fazla olur gibi.
Vatan kazıktan başka bir şey değil evde kendiniz deo izleyerek montajlayabilirsiniz.
Monitörlü bir sistem olursa RTX2070 eklenebilir tabi RTX2080 çok çok çok daha iyi bir performansa sahip o ayrı bir mesele.