11.000 TL'ye I7 ve Nvidia Tabanlı Bilgisayar Toplama

Vatan kazıktan başka bir şey değil evde kendiniz deo izleyerek montajlayabilirsiniz.
Monitörlü bir sistem olursa RTX2070 eklenebilir tabi RTX2080 çok çok çok daha iyi bir performansa sahip o ayrı bir mesele.
hocam evde montajlarsam ne bileyim bir sıkıntı çıkabilir diye endişeleniyorum açıkcası örn: mavi ekran vermesi , bilgisayarın kendi kendine kapanması , bilgisayarın kendi kendine ısınması gibi sorunlarla karşılaştığımda bu sefer telaşlanırım şahsen :D o yüzden aldığımda sorunsuz olmasını umuyorum

Şöyle bir şey çıktı ortaya. Bilerek GPU'yu 2080 yapmadım 1080P'için fazla gelir.
Ekran Alıntısı5.PNG

@Pantheon hocam sizde bir el atın.

Hocam peki neden AMD şahsen öğrenmek istiyorum performans açısından mı yüksek yoksa fiyat açısından daha mı uygun veya her iki sebepten ötürü mü ?

Hem yeni mimari, hem nm değeri çok iyi olacak hem de çoklu çekirdek performansları çok iyi. Ayrıca fiyatının Intel'e oranla daha ucuz olması da cabası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı