Çok ısınıyor derken? Ryzen 5 5600 çok ısınan bir işlemci değil, ortalama bir kule tipi soğutucu ile gayet iyi sıcaklıklarda kullanılabilir. Ayrıca RX 6600 da yük altında ortalama 100w çekiyor, gayet ideal bir kart ve bu da ısınan bir model değil. 500W PSU'yla bile kullanılabilecek ve rahat soğutulabilecek bir sistem.Aynı sistem bende var ama çok ısınıyor hava soğutma bile çare değil onun dışında güzel sistem
İstanbul'a çok uzağım Urfa'ya kadar yollamayabilirler
Kanka bunlarda darboğaz sıkıntısı var mı ki
Ortak arkadaşım kendisi sen yaz sıkıntısı olmazYollarlar, niye yollamasınlar?
Dostum yokta, sistemi kim alacak?
Bir sen yazıyorsun, bir konu sahibi.
İstanbul'a çok uzağım Urfa'ya kadar yollamayabilirle
Kendisi arkadaşımda oda ilgileniyorYollarlar, niye yollamasınlar?
Tek biriniz yazın, konu karışıyor.Kendisi arkadaşımda oda ilgileniyor
Taksitle almayı düşünüyorum l yüzden bana parcalari söyleseniz daha iyi olur ona göre buradaki bilgisayarından taksitle alacağımYollarlar, niye yollamasınlar?
Bilgisayarcıdan*Taksitle almayı düşünüyorum l yüzden bana parcalari söyleseniz daha iyi olur ona göre buradaki bilgisayarından taksitle alacağım
önerdiklerim gayet iyi ve temiz il dışı olursa sorun olurmu
Parça onersen iyi olurönerdiklerim gayet iyi ve temiz il dışı olursa sorun olurmu
parça parça istersen çok pahalıya gelir bütçen yetmez. kasa var ekran kartı işlemci ram falan.Taksitle almayı düşünüyorum l yüzden bana parcalari söyleseniz daha iyi olur ona göre buradaki bilgisayarından taksitle alacağım
Bilgisayarcıdan*
Parça onersen iyi olur
Anladımparça parça istersen çok pahalıya gelir bütçen yetmez. kasa var ekran kartı işlemci ram falan.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-satilik-oyuncu-bilgisayari-1211691025/detay bu var şanlıurfada çok az işlemci darboğaz yapar ilerleyen zamanlarda değiştirirsin ama sistem iyi,2060 var ama sana uzak il dışı alabiliyorsan al 2060 yoksa urfadaki olanı al.Anladım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.