11.11 İndirimlerinden Alınanlar

Merhaba arkadaşlar, ben Bitlis'te öğretmenlik yapmaktayım. Biliyorsunuz bugünkü indirimlerden kendime bir oyun bilgisayarı almak istiyorum ve sizlere bu konuda fazla bir bilgim olmadığından danışmak istedim. Birazdan atacağım linkteki hazır kasayı tavsiye eder misiniz? Birkaç özelliğini değiştirebilirim. Önceki bilgisayarımdan ayrıca samsung ssd'im var. Şimdiden kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim
Sinerji Neon Serisi B36-570 i3-9100F 8GB 240GB SSD RX570

O PC eski ve yanıltıcı gibi aslında ama daha yetkin birileri cevaplayacaktır. Yine de aynı siteden indirimlere göre alternatif bir kasa oluşturdum size. Diğer arkadaşlar da yardım ederse ekle sil yapılabilir.

Dosya Ekleri

• zlmn.jpg
    zlmn.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 74
Teşekkür ederim arkadaşım 🙂. Bunu inceleyeceğim. Güç kaynağı diğer parçları çalıştıracak değerdedir değil mi 🙄

Güç kaynağı Highpower 700w simplicity 80+ olanı. Bunu forumda birçok kişi öneriyordu aslında f/p olabilir.

Edit: @ibrahim1616 Rica ederim ama bu indirim bugün son. Mesela yarından itibaren işlemci fiyatı yaklaşık 900TL gibi bir rakam olabilir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim eski İ5 4690K sistemim vardı anakart RAM işlemci 1.500 TL sattım. Elimde SSD HDD PSU kaldı. 2.800 TL anakart RAM işlemci kasa aldım. 2.800 - 1.500 = 1.300 TL bana maliyeti oldu hem eski makinadan kurtuldum hemde 1.300 TL garantili makina almış oldum. Zaten RX 5700 XT Nitro+ alacaktım. Eski sistemde dar boğaz yapacaktı. Böylelikle tüm sistem yenilenmiş oldu. 3.000 TL ekran kartı + 1.300 TL sistem bana 4.300 TL mâl oldu.

Arkadaşlar almak istediğim ürünü daha da indirimli şekilde D&R üzerinde buldum.

Şu an N11 üzerinde hesabımda 3 adet indirim kuponu var 11.11 indirimleri için. Eğer isteyen varsa yardımcı olabilirim. Başka bir şey satın almayacağım için boşu boşuna bekleyecek çünkü.

125 TL üzeri alışveriş için 11 TL indirim,
480 TL üzeri alışveriş için 60 TL indirim,
6000 TL üzeri alışveriş için 550 TL indirim kuponlarına sahibim. İlgilenen varsa ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilirim.
480 ve üzeri olan kuponu verebilir misin bana ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı