11.11 İndirimlerinden Alınanlar

O PC eski ve yanıltıcı gibi aslında ama daha yetkin birileri cevaplayacaktır. Yine de aynı siteden indirimlere göre alternatif bir kasa oluşturdum size. Diğer arkadaşlar da yardım ederse ekle sil yapılabilir.

Dosya Ekleri

• zlmn.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 74
O PC eski ve yanıltıcı gibi aslında ama daha yetkin birileri cevaplayacaktır. Yine de aynı siteden indirimlere göre alternatif bir kasa oluşturdum size. Diğer arkadaşlar da yardım ederse ekle sil yapılabilir.
Teşekkür ederim arkadaşım . Bunu inceleyeceğim. Güç kaynağı diğer parçları çalıştıracak değerdedir değil mi

Teşekkür ederim arkadaşım . Bunu inceleyeceğim. Güç kaynağı diğer parçları çalıştıracak değerdedir değil mi
Evet, güç olarak gayet rahat besler ama kalitesi konusunda bilen arkadaşlar yorum yapsın. Kaliteli olmayabilir.

N11 sen kupon kullanıp r5 3600
Rx590 nitro ekran kartı
480 GB ssd aldım kuponla 2900 e geldi

Güç kaynağı Highpower 700w simplicity 80+ olanı. Bunu forumda birçok kişi öneriyordu aslında f/p olabilir.

Edit: @ibrahim1616 Rica ederim ama bu indirim bugün son. Mesela yarından itibaren işlemci fiyatı yaklaşık 900TL gibi bir rakam olabilir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim eski İ5 4690K sistemim vardı anakart RAM işlemci 1.500 TL sattım. Elimde SSD HDD PSU kaldı. 2.800 TL anakart RAM işlemci kasa aldım. 2.800 - 1.500 = 1.300 TL bana maliyeti oldu hem eski makinadan kurtuldum hemde 1.300 TL garantili makina almış oldum. Zaten RX 5700 XT Nitro+ alacaktım. Eski sistemde dar boğaz yapacaktı. Böylelikle tüm sistem yenilenmiş oldu. 3.000 TL ekran kartı + 1.300 TL sistem bana 4.300 TL mâl oldu.

480 ve üzeri olan kuponu verebilir misin bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…