ben de az önce aldım beyaz arctis3 359₺
trendyolda 380 liraydı yeni 350ye düşmüş ama 300 liraya hiçbir yerde bulamadım link atar mısınız?
10 lira için siparişi iptal edip uğraşmam ama 360'a aldığım aynı ürün 300 lira ise iptal edip alabilirim 300 lira olanı
O iş belli olmuyor. Her ürün Black Friday de indirime girecek diye de bir şey yok. Ben almadım diye pişman olacağıma aldım diye pişman olmayı seçtiğim için bugün kuponlarla birlikte indirimli bir şekilde aldım. Black Friday de ne kadar fark edecek ki?
Valla ben bulmuşken alıyorum. Asus TUF B450M PRO Gaming aldım 680 TL' ye. O zaman da bekle dediler. Bekleseydim o fiyata alamayacaktım belki. Millet 11.11' i bekledi çok indirim olur diye. Ben indirim göremedim birkaç ürün dışında.
Valla ben bulmuşken alıyorum. Asus TUF B450M PRO Gaming aldım 680 TL' ye. O zaman da bekle dediler. Bekleseydim o fiyata alamayacaktım belki. Millet 11.11' i bekledi çok indirim olur diye. Ben indirim göremedim birkaç ürün dışında.
Bulmuşken al derim, Black Friday'e kadar ne olacağı belli olmaz. N11'in ekstrası ürünlere indirim geliyor, ekstra kupon kullanabiliyorsun. Black Friday'de de hemen hemen aynı fiyatlara gelir.