11.11 İndirimlerinden Alınanlar

@Jteve Sobs Hocam son bir hafta (daha da öncesi olabilir tam emin değilim) N11 indirimlerinin geldiğiyle alakalı sitenin üstünde bir sayaç vardı. Oraya tıklayarak günün 4 farklı zamanında 4 kupondan birini seçebiliyorsun. Şu an indirimler başladığı için artık bitti tabi. Yani günde 4 farklı kupon alabiliyorsun. Tek bir sepette birden fazla ürün olabiliyor ancak bir sepette birden fazla kupon kullanılmıyor.

Kuponların kullanılma alt limiti de var. Atıyorum 77 TL kupon, 550 TL üzeri alışverişlerde geçerli gibi. Almak istediğiniz ürün 540 TL ise üstüne 10 TL'lik ürün ekleyip kuponu kullanılabilir hale de getirebiliyorsunuz. Tabi bu kuponlar 10 saniye içinde tükeniyordu. Ben de bir iki tane yakalayabildim.

Şu an kupon sahibi olamıyorsunuz indirim başladığı için.

Bende rog strix RX 570 yakaladım 930 tl ye bitane, b450m s2h, ryzen 5 1600, corsair vengeance lpx 8gb, ssd 2x, falan filan toplam 2300 aldım
Fiyatları ayrıntılı olarak yazabilir misin iyi gibi duruyor fakat tek tek fiyatları görmek isterim mümkünse
@Jteve Sobs Hocam son bir hafta (daha da öncesi olabilir tam emin değilim) N11 indirimlerinin geldiğiyle alakalı sitenin üstünde bir sayaç vardı. Oraya tıklayarak günün 4 farklı zamanında 4 kupondan birini seçebiliyorsun. Şu an indirimler başladığı için artık bitti tabi. Yani günde 4 farklı kupon alabiliyorsun. Tek bir sepette birden fazla ürün olabiliyor ancak bir sepette birden fazla kupon kullanılmıyor.

Kuponların kullanılma alt limiti de var. Atıyorum 77 TL kupon, 550 TL üzeri alışverişlerde geçerli gibi. Almak istediğiniz ürün 540 TL ise üstüne 10 TL'lik ürün ekleyip kuponu kullanılabilir hale de getirebiliyorsunuz. Tabi bu kuponlar 10 saniye içinde tükeniyordu. Ben de bir iki tane yakalayabildim.

Şu an kupon sahibi olamıyorsunuz indirim başladığı için.
Hayırlı olsun ben de gaming gecesi kampanyasında corsair vengeance 8gb ddr4 3000mhz 190₺ almıştım

Alacak arkadaşlara almış olanlara hayırlı olsun inşallah sorun yaşamazsınız bazı parçalar ucuza kaçılmış seçilmiş parçalar gördüm. Bu arada yine de araştırmanızı iyi yapın indirimdeymiş deyip hop en ucuzudur sanıp almayın derim. İyi alışverişler.

Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Bütün satıcılarına baktım en ucuzu burada gözüküyor. Ekstra olarak 60 TL indirim kuponu da uygulayacağım. 420 TL gibi bir rakama satın almış olacağım. Satıcı firma da HyperX distribütörü, bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum.

Screenshot_20191111-092824_n11com.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı