Jteve Sobs
Centipat
ya nerden buluyosunuz bu kuponu arkadaş332 tlye 2*8gb 3000mhz corsair ram aldım kuponla
ya nerden buluyosunuz bu kuponu arkadaş332 tlye 2*8gb 3000mhz corsair ram aldım kuponla
Fiyatları ayrıntılı olarak yazabilir misin iyi gibi duruyor fakat tek tek fiyatları görmek isterim mümkünseBende rog strix RX 570 yakaladım 930 tl ye bitane, b450m s2h, ryzen 5 1600, corsair vengeance lpx 8gb, ssd 2x, falan filan toplam 2300 aldım
Hayırlı olsun ben de gaming gecesi kampanyasında corsair vengeance 8gb ddr4 3000mhz 190₺ almıştım@Jteve Sobs Hocam son bir hafta (daha da öncesi olabilir tam emin değilim) N11 indirimlerinin geldiğiyle alakalı sitenin üstünde bir sayaç vardı. Oraya tıklayarak günün 4 farklı zamanında 4 kupondan birini seçebiliyorsun. Şu an indirimler başladığı için artık bitti tabi. Yani günde 4 farklı kupon alabiliyorsun. Tek bir sepette birden fazla ürün olabiliyor ancak bir sepette birden fazla kupon kullanılmıyor.
Kuponların kullanılma alt limiti de var. Atıyorum 77 TL kupon, 550 TL üzeri alışverişlerde geçerli gibi. Almak istediğiniz ürün 540 TL ise üstüne 10 TL'lik ürün ekleyip kuponu kullanılabilir hale de getirebiliyorsunuz. Tabi bu kuponlar 10 saniye içinde tükeniyordu. Ben de bir iki tane yakalayabildim.
Şu an kupon sahibi olamıyorsunuz indirim başladığı için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.