Jteve Sobs
Centipat
hydra r6 kullanıyorum umarım blue switch aldığınıza pişman olazsınızCorsair HS60 329TL İtopya'dan
Cooler Master CK350 + SteelSeries Rival 600 ikisi birlikte 670TL
hydra r6 kullanıyorum umarım blue switch aldığınıza pişman olazsınızCorsair HS60 329TL İtopya'dan
hydra r6 kullanıyorum umarım blue switch aldığınıza pişman olazsınızonun haricinde rival600 gerçekten mükemmel bir mouse tek sıkıntısı zamanla yandaki stickerlar sanki oynuyormuş gibi oluyor hatta elinize yapışkanı dahi geliyor yada ben hor kullanıyorum bilemedim
ikinci el almıştım ürünü bana gönderirler mi nasıl olur bilmiyorum. İnternette satcıları var 50 liraya ağırlık için çıkan iki tarafı birden satıyorlar, aslında 2 3 yılda bir çokta sıkıntı olmayacak para ama sürekli değiştirmeye ihtiyaç olmazsa sıkıntı yok. keşke bunlarla uğraştırmak yerine yan taraftaki stickerları tek parça yapsalardı, şimdi o kadar küçük ki zamanla yıpranacağını belli ediyor sonuçta ucuz bir ürün değil bence daha iyi yapılabilirdiSanırım SteelSeries ile iletişime geçince yandaki padleri gönderiyorlarmış. Forumda bir iki Rival 600 konusunda böyle mesajlar görmüştüm.
ikinci el almıştım ürünü bana gönderirler mi nasıl olur bilmiyorum. İnternette satcıları var 50 liraya ağırlık için çıkan iki tarafı birden satıyorlar, aslında 2 3 yılda bir çokta sıkıntı olmayacak para ama sürekli değiştirmeye ihtiyaç olmazsa sıkıntı yok. keşke bunlarla uğraştırmak yerine yan taraftaki stickerları tek parça yapsalardı, şimdi o kadar küçük ki zamanla yıpranacağını belli ediyor sonuçta ucuz bir ürün değil bence daha iyi yapılabilirdi
Şimdiden hayırlı olsunBakalım bana ne kadar dayanacak? Genelde temiz kullanmaya çalışırım, dikkat ederim ama yine de bu sorunu bile bile aldım. Elime en iyi oturan ve hissettiren model Rival 600 oldu.
Ben de kulaklık bakıyorum kendime, mesajınızı görünce İtopya'dan baktım ama Corsair HS60 632 TL olarak gözüküyor. Kaçırdık galiba indirimi.Corsair HS60 329TL İtopya'dan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.