Prime Video 11.22.63 dizisi yok

11.22.63 dizisini oldukça merak etmekle birlikte kaçak sitelerden izlemek istemiyorum.

• TV+
  • BluTV
  • Amazon Prime
  • Tabii
  • Netflix
Üyeliklerim mevcut. Dizi normalde Prime Video'da fakat Türkiye'de mi yayına sunulmadı bilmiyorum Google aramasında çıkıyor ama uygulama aramasında çıkmıyor.
Google aramasından girdiğim yerde de bölümler gözükmüyor.
Çözümünü bilen var mı?
Not: LG SmartOS TV'de izleyeceğim (Android değil).

Ekran görüntüsü 2025-02-14 205312.png

Orjinal olarak dizi hiç bir sitede yok diye biliyorum. Prime'dan da kalkmış, muhtemelen anlaşması falan bitti. Herhangi bir siteden izle tekrar yayınlandığında da orjinalinden devam edersin.

Orjinal olarak dizi hiç bir sitede yok diye biliyorum. Prime'dan da kalkmış, muhtemelen anlaşması falan bitti. Herhangi bir siteden izle tekrar yayınlandığında da orjinalinden devam edersin.

Hocam saçma reklamlar izlemek istemiyorum.
Youtube Premium çıktığı gibi Premium alan bir insanım ben.
Reklam engelleyiciler de bir yere kadar.
Birde görüntü kalitesi bozuk oluyor genelde kaçak sitelerde.
Muhtemelen anlaşması bitti dediğiniz gibi.

Sanmıyorum ama öneri olarak amazona söyleyin getirirler diye düşünüyorum.

Bunu deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Hocam saçma reklamlar izlemek istemiyorum.
YouTube Premium çıktığı gibi Premium alan bir insanım ben.
Reklam engelleyiciler de bir yere kadar.
Bir de görüntü kalitesi bozuk oluyor genelde kaçak sitelerde.
Muhtemelen anlaşması bitti dediğiniz gibi.

Bunu deneyeceğim. Teşekkür ederim.

O zaman biraz beklemek durumundasınız hocam, hiçbir yerde yoksa bu kadar rekabet olan dijital platformlardan illaki bir tanesine getirilir.

O zaman biraz beklemek durumundasınız hocam, hiçbir yerde yoksa bu kadar rekabet olan dijital platformlardan illaki bir tanesine getirilir.

Dizinin Türkçe dublajı yoktu hatırladığım kadarıyla zaten hocam. Amazon'da vardı onda da yok artık.
Tamam teşekkür ederim destek hattıyla görüşüyorum şu anda.
Hatta unisex isimli bir kadına bey diye bile hitap ettim şu anda çok utandım 😄

"Philip K. Dick's Electric Dreams" diye Amazon yapımı mükemmel bir bilim kurgu dizisi vardı, bunu da kaldırmışlar. İlginç. 🤔

Kaldırmadılarsa eğer, Döngü, The Peripheral, Upload gibi güzel bilim kurgu dizileri var Amazon'da. Özellikle Döngü (Tales from the Loop) çok çok farklı, özel ve özgün bir dizi.

Ayrıca, Yüksek Şatodaki Adam, The Boys, Fallout, Güç Yüzükleri ve The Expanse dizileride güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı