Razer DeathAdder V3 Pro nasıldır?

Beyazlarında aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam şeffaf scroll tekerleği kullanıyorlar. Zamanla scroll tekerleği sararan da gördüm. Marka isteyenler için denildiği gibi bütçede en mantıklısı sanırsam Asus şu anda.

Keris II Origin ve Harpe Ace Mini'nin fiyatları uygun kalıyor yine, alacak kişi Deathadder V4 alamıyorsa özellikle bu ikisi mantıklı. Sanırsam hotswap'ta var Keris'te 😀. Tatlı bir ekstra.

Cidden kafayı sıyırıcam ya alt tarafı mouse alıcam yahu... Asus olan modelin ben beyazını almayı isterdim ama siz diyorsunuz ki sararıyor vs. eledim o yüzden, ayriyeten sigara da içiyorum o da sararmasını artırabilir (pc başında içmiyorum). Mchose L7 ultra'ya biraz sıcak baktım, leviathan v4'e ısındım ama yeni bir ürün o yüzden emin olamıyorum bir türlü ama emin de olmak istiyorum yani öyle diyeyim :DD Razer zaten biri diyor iyi öbürü diyor kötü ben anlamadım gitti ya. Kafayı kırıp Benq alıcam en sonunda :D
İade edememeyi, 1 ay onarımla sürünmeyi, sıkıntı anında telefonla arayabileceğin numara olmamasını göze alıyorsan alabilirsin. Wraith'ın daha telefon numarası yok, durum o kadar vahim. Şuan 4k/8k Hz olayına gerek yok. Ben x2 superlight kullanıyorum, 1k da oynuyorum. Çoğu profesyonel oyuncu da 1k da kullanıyor Donk'dan tut, Zywoo'ya kadar.

Vallahi hocalarım şuana kadar ki yorumlarınız ve ilginiz için gerçekten çok teşekkürlerimi sunuyorum. Evime yakın bir mediamarkt şubesine gittim ve Razer DA V3 Pro yu denedim ve elime gerçekten özel üretilmiş bir mouse sandım yani bu kadar ergonomik bir şey beklemiyordum :D Ayrıca claw tutuş için de çok iyi bir mouse yaklaşık 7 8dk test etme şansım oldu. 4k 8k hz olayına da açıkcası heves etmiştim ama işlemcim büyük ihtimal sadece 4k'yı kaldırabilir ( R7 5700X3D). Hala sipariş vermedim elime para geçmedi maalesef geceye kaldı. Şunu alıcam bunu alıcam diyip de siz değerli hocalarımı yanlış anlamazsanız yormak istemem daha fazla açıkcası 40+ mesaj olmuş zaten, benim de kafa karışıklığım var tabii ki. Mouse sonuçta bu kadar kasmaya gerek yok bence ama iyi bir bütçeyle iyi bir mouse alıp yıllarca kullanmak istediğim için çok arafta kaldım. Yeni mouse'umu sipariş verince zaten buraya eklerim. Tekrardan teşekkür ederim, iyi forumlar.

Bunu almaya karar verdim arkadaşlar daha fazla kurcalamak istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Vallahi hocalarım şu ana kadar ki yorumlarınız ve ilginiz için gerçekten çok teşekkürlerimi sunuyorum. Evime yakın bir MediaMarkt şubesine gittim ve Razer da V3 Pro'yu denedim ve elime gerçekten özel üretilmiş bir mouse sandım yani bu kadar ergonomik bir şey beklemiyordum :D ayrıca claw tutuş için de çok iyi bir mouse yaklaşık 7 8dk test etme şansım oldu. 4K 8k Hz olayına da açıkçası heves etmiştim ama işlemcim büyük ihtimal sadece 4K'yı kaldırabilir ( R7 5700x3D). Hala sipariş vermedim elime para geçmedi maalesef geceye kaldı. Şunu alacağım bunu alacağım deyip de siz değerli hocalarımı yanlış anlamazsanız yormak istemem daha fazla açıkçası 40+ mesaj olmuş zaten, benim de kafa karışıklığım var tabii ki. Mouse sonuçta bu kadar kasmaya gerek yok bence ama iyi bir bütçeyle iyi bir mouse alıp yıllarca kullanmak istediğim için çok arafta kaldım. Yeni faremi sipariş verince zaten buraya eklerim. Tekrardan teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Bunu almaya karar verdim arkadaşlar daha fazla kurcalamak istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Fiyatında güzel mouse alabilirsin.

Bunu almaya karar verdim hocam, daha büyük ve daha ergonomik. Özellikleri de bir tık daha dolu. A5 Ultra ile G305'in ebatı aynıymış maalesef.

Evet A5 Ultra küçük biraz bende o yüzden A7 Ultra modelini almıştım M7 Ultra da gayet güzel seçim hayırlı olsun şimdiden.

Önce isterseniz denersiniz mouseı ama kendi skatezleri o kadar da iyi değil yanına bir dot skatez almanızı öneririm veya önce deneyin kaymasını beğenmezseniz öyle alın.

Son düzenleme:
Değerli hocalarım, McHose M7 Ultra'yı gidip bugün mağazadan satın aldım. Gerçekten mouse kullanmıyormuşum öyle diyeyim yani. Tek eksi sayabileceğim yeri sırt kısmının DA V3 Pro'daki gibi biraz daha yüksek olabilirmiş ama sağlık olsun. Kendi dongle'ıyla 8k, 4k, 2k hz leri destekleyebiliyor. Claw için de çok iyi kesinlikle. DA V3 Pro'yu mağazada denediğim zaman en beğendiğim şeyi avucumu tamamen kaplamasıydı fakat yüzük parmağım biraz garip hissettiriyordu konum olarak o biraz rahatsız etmişti ama yine de gayet okeydi o da. Bu mouse'da o yok mesela, G305'e benzer bir hissi var. Alacaklara kesinlikle öneririm aşırı rahat bir mouse. Daha rahat anlatmak için resim de ekliyorum.
1767633480043.png
1767633528489.png

1767633550494.png
1767633601780.png

Değerli hocalarım, McHose M7 Ultra'yı gidip bugün mağazadan satın aldım. Gerçekten mouse kullanmıyormuşum öyle diyeyim yani. Tek eksi sayabileceğim yeri sırt kısmının DA V3 Pro'daki gibi biraz daha yüksek olabilirmiş ama sağlık olsun. Kendi dongle'ıyla 8k, 4k, 2k hz leri destekleyebiliyor. Claw için de çok iyi kesinlikle. DA V3 Pro'yu mağazada denediğim zaman en beğendiğim şeyi avucumu tamamen kaplamasıydı fakat yüzük parmağım biraz garip hissettiriyordu konum olarak o biraz rahatsız etmişti ama yine de gayet okeydi o da. Bu mouse'da o yok mesela, G305'e benzer bir hissi var. Alacaklara kesinlikle öneririm aşırı rahat bir mouse. Daha rahat anlatmak için resim de ekliyorum.Eki Görüntüle 2635023Eki Görüntüle 2635024
Eki Görüntüle 2635025Eki Görüntüle 2635026
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullan.

Hocalarım mouse gerçekten efsane bir şey çıktı, yani bu kadar beklemiyordum açıkcası. Tasarımsal olarak özellikle bana çok güzel geliyor rengi vs. ve özellikleri de dolu bir mouse yani. Size bir sorum olacak, skatezleri değiştirsem garantisi bozulur mu? Sizce gerek var mı? @ca9an hocam siz bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocalarım mouse gerçekten efsane bir şey çıktı, yani bu kadar beklemiyordum açıkcası. Tasarımsal olarak özellikle bana çok güzel geliyor rengi vs. ve özellikleri de dolu bir mouse yani. Size bir sorum olacak, skatezleri değiştirsem garantisi bozulur mu? Sizce gerek var mı? @ca9an hocam siz bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?

Stok skatesleri çıkartırken hasar vermeden çıkarın, olası garanti durumunda geri takarsınız direkt. Güzel ürün hocam, güle güle kullanın şimdiden. 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı