Herşey olurHazır sistem olur mu ?
Gaming gen tr den atmasanız bende fiyatlar buglu gözüküyor attığınız sistem şuan bende 5000tl olarak gözüküyor..![]()
LG 27GL650F-B 27" 1ms 144Hz G-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
DONANIM ARSIVI-GT1 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS TUF GeForce GTX 1660 Ti EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DONANIM-ARSIVI-GT1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. AMD Ryzen 5 5500 işlemci, GTX 1660 Ti ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
RTX 2060 stoklarını bekle ve stoğa geldiğinde ekleme yaparak satın al. En son 9200TL gibi bir fiyata geliyordu.
![]()
ULTIMA-1600 / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-1600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. AMD Ryzen 5 1600af işlemci, ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Başka bir tarayıcı dener misin ?Gaming gen tr den atmasanız bende fiyatlar buglu gözüküyor attığınız sistem şuan bende 5000tl olarak gözüküyor..
Hocam normalde buna tamam derdim ama Windows 11 desteklemiyor 1.nesil işlemciler diye biliyorum (AMD)
Ben oluyor diye biliyorum bir bakayım. Evet destekliyor ama başka bir site bulup bakacağım.Gaming gen tr den atmasanız bende fiyatlar buglu gözüküyor attığınız sistem şuan bende 5000tl olarak gözüküyor..
Hocam normalde buna tamam derdim ama Windows 11 desteklemiyor 1.nesil işlemciler diye biliyorum (AMD)
Ben oluyor diye biliyorum bir bakayım. Evet destekliyor ama başka bir site bulup bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.