11.500 TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
11.500 TL

RTX 2060 stoklarını bekle ve stoğa geldiğinde ekleme yaparak satın al. En son 9200TL gibi bir fiyata geliyordu.

RTX 2060 stoklarını bekle ve stoğa geldiğinde ekleme yaparak satın al. En son 9200TL gibi bir fiyata geliyordu.
Gaming gen tr den atmasanız bende fiyatlar buglu gözüküyor attığınız sistem şuan bende 5000tl olarak gözüküyor..

Hocam normalde buna tamam derdim ama Windows 11 desteklemiyor 1.nesil işlemciler diye biliyorum (AMD)

Aynısı hocam ben kaç ay veya gündür bu sorunu yaşıyorum düzelmiyor ve rahatsızda ediyor örneğin sistem 10000tl ama sende 5000tl gözükmesi can daraltıcı ve güven vermiyor.

Gaming gen tr den atmasanız bende fiyatlar buglu gözüküyor attığınız sistem şuan bende 5000tl olarak gözüküyor..

Hocam normalde buna tamam derdim ama Windows 11 desteklemiyor 1.nesil işlemciler diye biliyorum (AMD)
Ben oluyor diye biliyorum bir bakayım. Evet destekliyor ama başka bir site bulup bakacağım.

Ben oluyor diye biliyorum bir bakayım. Evet destekliyor ama başka bir site bulup bakacağım.

Bu arada normalde Lenovo Ideapad Gaming 3 kullanıyorum beğenmedik pek o yüzden yenisini alcağız bu sefer masaüstü yani bir ortalama 4-5 aya alacağız biraz da ona göre değerlendirirseniz iyi olabilir stok durumu fln.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı