11.500 TL monitör dahil sistem toplama

Bütçe
11.500 TL

Hocam biraz geç yazıyorum ama işlemcinin iyi olması için 15000TL'ye kadar çıkartabilirim fiyatı.

@emirTYSa 15.000TL'ye kadar çıkabiliyorsanız, işlemciyi 5600X, anakartı B450 Aorus Elite V2, RAM'leri GSkill 3600MHz CL18, kasayı da 650W olan versiyonuyla değiştirip bunu alabilirsiniz:
Monitör olarak da bütçe biraz daha aşılırsa bunu:
Aşılmazsa bunu tercih edebilirsiniz:

@emirTYSa 15.000TL'ye kadar çıkabiliyorsanız, işlemciyi 5600X, anakartı B450 Aorus Elite V2, RAM'leri GSkill 3600MHz CL18, kasayı da 650W olan versiyonuyla değiştirip bunu alabilirsiniz:
Monitör olarak da bütçe biraz daha aşılırsa bunu:
Aşılmazsa bunu tercih edebilirsiniz:
15 bine kadar getirmişim bütçeyi nasıl daha aşabilirim ki ama işlemci çok önemli

Tamam, o zaman monitör olarak attığım ikinci monitöre bakabilirsiniz. İşlemci olarak 5600X güçlü bir işlemci, işinizi görecektir.

Render işleri için kullanacağım büyük ihtimal o yüzden pek de 6 çekirdeğe yakın bakmıyorum hatta şöyle bile yapabilirim AMD Ryzen 9 5900X On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alıp geriye kalan 10 bin TL'ye sistem dizebilirim kendime ama 5600X de yeterli gibi geliyor.

Hocam ben sırf işlemci diyorum siz ekran kartı diyorsunuz tamam ekran kartıda çok gerekli ama yani Far Cry 6 oynayacağım aslında ya boş ver <.d

Gaming gen sorununu çözebildin mi?

Hayır.

Render işleri için kullanacağım büyük ihtimal o yüzden pek de 6 çekirdeğe yakın bakmıyorum hatta şöyle bile yapabilirim AMD Ryzen 9 5900X On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alıp geriye kalan 10 bin TL'ye sistem dizebilirim kendime ama 5600X de yeterli gibi geliyor.

Hocam ben sırf işlemci diyorum siz ekran kartı diyorsunuz tamam ekran kartıda çok gerekli ama yani Far Cry 6 oynayacağım aslında ya boş ver <.d

Hayır.
FC6 için sistem atayım mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı