11.500 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
0-11550
Yani illa Razer SteelSeries Logitech Corsair olacak kimse bu markalar olmayınca bakmıyor bile incelemiyor bile ben epeyden falan hepsini inceledim hepsi 1 konuda eksik yapıyor 10k para veriyorsun hala istediğin kulaklığı bulamıyorsun yani anlamadım ben bu işi 5 bin lira bandında daha çok buluyordum kulaklık şimdi 10 bin TL'ye soruyorum hepsinde bir problem var yok onun orası patlak yok onun mikrofon WC'den konuşuyormuş gibi adamakıllı yapan fimra yok yeminlen şu işi.

Var mı? Arttıran arkadaşlar ben hala emin değilim SteelSeries'ler hakkında ne diyorsunuz biraz daha öneri sunarsanız sevinirim.

Arkası açık bir stüdyo ve harici mikrofon en iyisi olur. 10k verip oyuncu kulaklığı almam asla.

Hangi 2liyi önerirsin
Şuan standart hd560s ve dt900x oyun için aşırı popüler ondan sonra dt990 pro geliyor onun sesi daha tiz ve ses kartı gerektiriyor, Bütçe çıkarım diyorsan HD560S veya dt900x bir araştır derim.

Mikrofon olarak ise 1500-2k küsür olan herhangi bir HyperX Fifine mikrafon 12k tlik oyuncu kulaklığı mikinden daha iyi ses vericektir.

Şu an standart HD560s ve DT900X oyun için aşırı popüler ondan sonra DT990 Pro geliyor onun sesi daha tiz ve ses kartı gerektiriyor, bütçe çıkarım diyorsan HD560s veya DT900X bir araştır derim.

Mikrofon olarak ise 1500-2K küsur olan herhangi bir HyperX Fifine mikrofon 12K tlik oyuncu kulaklığı mikinden daha iyi ses verecektir.

DT990 harici diğer saydıklarında ses kartı var değil mi bir de ses kartı ile uğraşmak istemem laptop olduğu için bendeki ses kartına pek güvenemiyorum, mikrofon açısından bende Fifine düşündüm ama kalitesi nasıl kırılır mı vs diye düşündüm çünkü diğer markalara göre ucuz e ucuz etin yahnisi her zaman sıkıntılı olur emin olamadım yani nasıl kullandın mı artıları eksiler neler?

Son düzenleme:
DT990 harici diğer saydıklarında ses kartı var değil mi bir de ses kartı ile uğraşmak istemem laptop olduğu için bende ses kartına pek güvenemiyorum mikrofon açısından bende Fifine düşündüm ama kalitesi nasıl kırılır mı vs düşündüm çünkü diğer markaalra göre ucuz e ucuz etin yahnisi her zaman sıkıntılı olur emin olamadım yani nasıl kullandın mı artıları eksiler neler?
Hoca DT990 Ohm değeri önemli ona göre ses kartı almak lazım
harici mikrofon almak lazım bütçe daha genişliyor

Hoca DT990 Ohm değeri önemli ona göre ses kartı almak lazım
harici mikrofon almak lazım bütçe daha genişliyor
Yani mümkünse ses kartlı olması daha iyi olur zaten stüdyo kulaklıklarının hepsi genelde ohm değeri açısından oyuncu kulaklıklarından fazladır diye düşünüyorum.

Peki artı ve eksileri nedir kullandınız sanırsam biraz bahseder misiniz?

Şuan standart hd560s ve dt900x oyun için aşırı popüler ondan sonra dt990 pro geliyor onun sesi daha tiz ve ses kartı gerektiriyor, Bütçe çıkarım diyorsan HD560S veya dt900x bir araştır derim.

Mikrofon olarak ise 1500-2k küsür olan herhangi bir HyperX Fifine mikrafon 12k tlik oyuncu kulaklığı mikinden daha iyi ses vericektir.
Birde byerdynamicin mmx150si için ne dersin?

Son düzenleme:
Yani mümkünse ses kartlı olması daha iyi olur zaten stüdyo kulaklıklarının hepsi genelde ohm değeri açısından oyuncu kulaklıklarından fazladır diye düşünüyorum.

Peki artı ve eksileri nedir kullandınız sanırsam biraz bahseder misiniz?

Birde byerdynamicin mmx150si için ne dersin?
abi şuna bak 10k 11k bütçeyle kulaklık bulamıyoruz :D

ben 2kya eskiden cloud2 alır geçerdim kafam rahattı

Razer Blackshark V2 Pro 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık (RZ04-04530200-R3M1) ben razeri almaya karar verdim yapıcak bir şey yok en iyisi bu gibi gözüküyor

Harbi öyle para olunca daha zor bulması az bütçeyle daha çok kulaklık buluyordum yeminlen adam akıllı kulaklık yok 50 tane form gezdim herkes farklı şeyler söylüyor ne yapacağım bilmiyorum ama Galiba ben kulaklık ayrı mikrofon ayrı yapacam bu gidişle başka çözümü yok gibi.

Razer Blackshark V2 Pro 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık (RZ04-04530200-R3M1) ben razeri almaya karar verdim yapıcak bir şey yok en iyisi bu gibi gözüküyor
O kablosuz değilmi? :D

Harbi öyle para olunca daha zor bulması az bütçeyle daha çok kulaklık buluyordum yeminlen adam akıllı kulaklık yok 50 tane form gezdim herkes farklı şeyler söylüyor ne yapacağım bilmiyorum ama Galiba ben kulaklık ayrı mikrofon ayrı yapacam bu gidişle başka çözümü yok gibi.

O kablosuz değilmi? :D
Kablolu bulamıyorum bu fiyatlara o yüzden kafayı yemeden bişeyler almam lazım

Alıyorsan hayırlı olsun o zaman ben 3.5k ya fifine mic alcam yanınada 7k ya bir şeyler uydurcam sesi iyi olan mikrofonu kötü olan bir şey

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı