11.500TL QP Ventus Alınır Mı?

tentago

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, benzer özellikler ile bilgisayar toplayacaktım ancak Technopat izlerken QP Bilişime denk gelmiştim. Geçtiğimiz hafta 12.500TL fiyat gösteren QP şu anda 11.500TL olarak gösteriyor. Üzerine HDD eklenip alınır mı? Bu fiyata daha iyisi olur mu?

RTX2080 yerine RTX2080'den saf güç olarak %2 daha güçlü olan Asrock Phantom Gaming RX5700XT tercih edilmesi daha mantıklı. Bu kart çift fanlı, ama aceleniz yoksa üç fanlıları bekleyebilirsiniz.

Başka bir siteden topladım ama 11.500 liranın epey üzerinde. Bu site sağlamsa alabilirsin.
Technopat youtube kanalında izledim, sağlam olduğunu düşünüyorum.

Bende alınır. İ7 9700K ve RTX 2080 güzel ikilidir.
Teşekkürler.

RTX2080 yerine RTX2080'den saf güç olarak %2 daha güçlü olan Asrock Phantom Gaming RX5700XT tercih edilmesi daha mantıklı. Bu kart çift fanlı, ama aceleniz yoksa üç fanlıları bekleyebilirsiniz.
Oyun geliştirici bir ekibin yanında çalışıyorum. RTX üzerinde deneysel çalışma yaptığımız için bir RTX kart istiyorum.

AMD R5 3600-MSI RTX2080 VENTUS8G-MSI B450GAM.PLUS-KINGSTON 480GB SSD CRUCIAL16GB - Vatan Bilgisayar daha iyi. Daha ucuz ve neredeyse aynı özelliklere sahip. 9700K ile 3600 arasında dağlar kadar fark yok. İsterseniz yanına sıvı soğutma ve MB511 alırsınız daha da iyi bir sistem olur.
9700K'yı overclock'lu kullanacağım. Arada fark olur diye düşünüyorum.

Technopat youtube kanalında izledim, sağlam olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler.

Oyun geliştirici bir ekibin yanında çalışıyorum. RTX üzerinde deneysel çalışma yaptığımız için bir RTX kart istiyorum.

9700K'yı overclock'lu kullanacağım. Arada fark olur diye düşünüyorum.
3600 alıp overclock yapabilirsiniz. Daha yüksek performans verir. Hem sıvı soğutma alabilirsiniz kalan para ile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı