Mert hocanın soru bankası neden çok zor?

Kampı sorduğunuzdan dolayı cevap verdim ben. İlk kez çalışacaksanız vdd bayağı faydalı oluyor, çoğu soru tipine alıştırıyor ve soru bankasına geçince afallamıyorsunuz. İnce detayları da verince hocalar, soruya nasıl yaklaşacağınızı daha iyi kavrıyorsunuz.

Peki matematiğin ilacından sonra 345'e mi geçeyim yoksa direkt 3D vdd + soru bankasıni mi aliyim.

@Melody0644 konularda sıkıntınız yok ve kendiniz çalıştığınızda daha iyi öğreniyorsanız 345 alıp devam edebilirsiniz. Fakat konularda sıkıntınız varsa, daha detaylı öğrenmek veya tekrar etmek istiyorsanız vdd+soru bankası daha iyi olur.

@Melody0644 okdr zor olmaması lazım TYT soru bankasının bende alacağım PDF bulursam çıkartacağım ya da sırf TYT'si var diye ama okdr zor olmaması lazım kendisi açıklamada yapiyordu kolay orta zor sorular karmaşık olmali temel seviyeniz belki yetersiz geliyordur.

Elimde video ders kitabı var şuan

@Melody0644 okdr zor olmaması lazım TYT soru bankasının bende alacağım PDF bulursam çıkartacağım ya da sırf TYT'si var diye ama okdr zor olmaması lazım kendisi açıklamada yapiyordu kolay orta zor sorular karmaşık olmali temel seviyeniz belki yetersiz geliyordur.

Elimde video ders kitabı var şu an.

İçinde evet kolay sorular var ama çoğunlukla sorular zor konu anlatımından sonra soruların çoğunu yapamıyordum seviyeme uygun değil büyük ihtimal ama dediğim gibi abimde yapamadı o yüzden zor bir kitap gözümde.

İçinde evet kolay sorular var ama çoğunlukla sorular zor konu anlatımından sonra soruların çoğunu yapamıyordum seviyeme uygun değil büyük ihtimal ama dediğim gibi abimde yapamadı o yüzden zor bir kitap gözümde.

Bıyıklı matematiğin kampına göz at istiyorsan komple bitirdim sayılır onda da bayağı soru var ama mert hoca daha iyi orası net oraya bir göz at kolay gelebilir birazcık.

Bıyıklı matematiğin kampına göz at istiyorsan komple bitirdim sayılır onda da bayağı soru var ama mert hoca daha iyi orası net oraya bir göz at kolay gelebilir birazcık.

Zaten oradan ilerliyorum ama bayıyor, videoları çok uzun mert hocadan bakayım diyorum anlamıyorum ondan da.

Zaten oradan ilerliyorum ama bayıyor, videoları çok uzun mert hocadan bakayım diyorum anlamıyorum ondan da.

Mert hoca o konuda daha iyi ne yalan söyleyeyim miray TYT var bende oda zor açıkçası bana göre. 3 4 5 bakabilirsin o zaman ama kamp kitabında ayırdığı için soruları biraz zor olacaktır birlikte götürmen.

Mert hoca o konuda daha iyi ne yalan söyleyeyim miray TYT var bende oda zor açıkçası bana göre. 3 4 5 bakabilirsin o zaman ama kamp kitabında ayırdığı için soruları biraz zor olacaktır birlikte götürmen.

Konulari bıyıklıdan izleyip matematiğin ilacını çözüyorum.

9. sınıfta almıştım bayağı sinirlerimle oynuyordu son testleri şu an öyle değil sanırsam.

Ben 85 teyim bazi testlerin son sorularınin Türkçesi bozuk onun haricinde güzel kitap. Bir de soru çözümünü yapan hoca sanki zorla çözüyor gibi😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı