O USB portuna takarsanız fanları Lian Li'nin uygulamasından kontrol edebiliyorsunuz fakat o porta takmak zorunda değilsiniz. Onun sağında, alta bıraktığım fotoğraftaki 5 numaralı porttan anakartın 5V ARGB portuna takabilirsiniz. Bu şekilde fanları Lian Li uygulamasından değil anakartın uygulamasından (ASUS için Armoury Crate) kontrol edebilirsiniz.Şimdi kontrolcü ile bağlantısının yapılışını anladım fakat kontrolcüden çıkan bir USB kablosu var bu USB kablosunu takacak yer kalmıyor anakartımda toplamda 2 adet USB header var anakartta zaten birisi ön USB portları için diğeride pompadan çıkan USB kablosu için. Ne yapmam gerekiyor?
O USB portuna takarsanız fanları Lian Li'nin uygulamasından kontrol edebiliyorsunuz fakat o porta takmak zorunda değilsiniz. Onun sağında, alta bıraktığım fotoğraftaki 5 numaralı porttan anakartın 5V ARGB portuna takabilirsiniz. Bu şekilde fanları Lian Li uygulamasından değil anakartın uygulamasından (ASUS için Armoury Crate) kontrol edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2607476
Fanların üzerinde ASUS desteği ibaresi olmasına gerek yok. Çok dandik bir fan kullanmadığınız sürece -ki Lian Li kaliteli fanlardandır- hemen hemen her fanı anakart üzerinden kontrol edebilirsiniz. Kendim de şu an Armoury Crate üzerinden kule tipi soğutucumun fan ayarını yapabiliyorum.Aklıma bir şey takıldı bu şekilde USB bağlamadan 5V ARGB ile fan kontrolü sağlamam mümkün mü çünkü fanların üzerinde herhangi bir ASUS desteği ibaresi yok ve reddite bir kaç kullanıcı sanırım bu durumdan şikayeci. Siz daha önce hiç deneyimlediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.