O zaman tercihimi Msi dan yana kullanıcam galiba hocam 24 Fhd den sonra zaten ne olsa güzel gelecek büyük ihtimal heleki Lg nin ghosting sorunlarından sonra%100 şans işi.
Fiyatına göre kullandığı panel ucuz olması ile beraber Coil Whine ve amsellerine nazaran daha yüksek ışık sızması sorunları var.
Donanım Arşiv de " İnceleme - Asus Rog Strix XG27ACS neden almamalısınız?" diye konu açmışlar birde.
Va panel olduğundanmış sanırım şimdi gördümArkadaşlar Philips evniya itopya sitesinde bu fiyatta gözden kaçırdığım birşeymi var acaba fazla uygun değilmi?https://www.itopya.com/philips-evni...-sync-hdr10-qhd-fast-va-gaming-monitor_u28802
2k demişler ama nedense aklımda 1080p diye kalmış o model. Yanlış girilmiş ya da ben yanlış hatırlıyor olabilirimArkadaşlar Philips evniya itopya sitesinde bu fiyatta gözden kaçırdığım birşeymi var acaba fazla uygun değilmi?https://www.itopya.com/philips-evni...-sync-hdr10-qhd-fast-va-gaming-monitor_u28802
Va panel olduğundanmış sanırım şimdi gördüm
Hocam portlarının çok olması ve smart özelliklerinden dolayı mı G65b öneriyorsunuz yoksa panel kalitesi olarak Philips Evnia 27M2N3501PA modelinden gerçekten iyi mi.Online stok bitmis ama magazada varsa alabilirsiniz. Gerekirse magazaya getirtin.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rehber: Asus TUF VG27AQL5A alınır mı?
Bulanıklık için yapacak bir şey yok videonun çözünürlüğünü yükseltmek için giriş falan yapmamı istediği için uğraşmak istemedim. Zaten anlaşılacak kadar net. Renk gamutu %94 DCI-P3 coverage ve %135srgb volume renk gamutuna sahip. Renk gamutu oldukça tatmin edici. Kontrast oranı ve parlaklık...www.technopat.net
Bunada bakabilirsiniz.
Rehber: Philips 27M2N3501PA incelemesi
Philips Evnia 27M2N3501PA Kontrast oranı ve Parlaklık Maksimum parlaklığı 400nit ile oldukça yüksek, minimum parlaklığı 69nit ile fena değil. Kontrast oranı 1150:1 ile IPS ortalamasından biraz daha iyi. Renk gamutu Renk gamutu %94 DCI-P3, %91 Adobe RGB, %70 Rec 2020 ve %100SRGB coverage...www.technopat.net
Bütçe 300 TL artıyorsa ve curved olmasıda uygunsa Samsung sitesinden oğrenci indirimi ile bunu al gec. 11300 TL oluyor. Kesinlikle en iyi secenegin.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
Hocam portlarının çok olması ve smart özelliklerinden dolayı mı G65b öneriyorsunuz yoksa panel kalitesi olarak Philips Evnia 27M2N3501PA modelinden gerçekten iyi mi.
Hocam curved ve Va panel istemiyorum o yüzden Samsung düşünmüyorum phlipiside beyaz olmasından kaynaklı beğenenedim tüm setup siyah birtek o monitör beyaz olacak ayrıca ödeme seçeneği olarakta Philips pahalıya geliyor 12 k yı buluyor attığınız Asus’un şu versiyonu olabilir ama sizce nasıl ?Online stok bitmis ama magazada varsa alabilirsiniz. Gerekirse magazaya getirtin.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rehber: Asus TUF VG27AQL5A alınır mı?
Bulanıklık için yapacak bir şey yok videonun çözünürlüğünü yükseltmek için giriş falan yapmamı istediği için uğraşmak istemedim. Zaten anlaşılacak kadar net. Renk gamutu %94 DCI-P3 coverage ve %135srgb volume renk gamutuna sahip. Renk gamutu oldukça tatmin edici. Kontrast oranı ve parlaklık...www.technopat.net
Bunada bakabilirsiniz.
Rehber: Philips 27M2N3501PA incelemesi
Philips Evnia 27M2N3501PA Kontrast oranı ve Parlaklık Maksimum parlaklığı 400nit ile oldukça yüksek, minimum parlaklığı 69nit ile fena değil. Kontrast oranı 1150:1 ile IPS ortalamasından biraz daha iyi. Renk gamutu Renk gamutu %94 DCI-P3, %91 Adobe RGB, %70 Rec 2020 ve %100SRGB coverage...www.technopat.net
Bütçe 300 TL artıyorsa ve curved olmasıda uygunsa Samsung sitesinden oğrenci indirimi ile bunu al gec. 11300 TL oluyor. Kesinlikle en iyi secenegin.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Rehber: Samsung G65B tercih edilir mi?
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...www.technopat.net
Hocam curved ve Va panel istemiyorum o yüzden Samsung düşünmüyorum phlipiside beyaz olmasından kaynaklı beğenenedim tüm setup siyah birtek o monitör beyaz olacak ayrıca ödeme seçeneği olarakta Philips pahalıya geliyor 12 k yı buluyor attığınız Asus’un şu versiyonu olabilir ama sizce nasıl ?
Asus VG27AQ1A 27" 170Hz 1ms (Displayport+Hdmı) Wqhd HDR10 IPS