11 bin TL 2K 27 inc monitor önerisi

• Konuyu başlatan mckr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 494
Bütçe
11000
%100 şans işi.

Fiyatına göre kullandığı panel ucuz olması ile beraber Coil Whine ve amsellerine nazaran daha yüksek ışık sızması sorunları var.
Donanım Arşiv de " İnceleme - Asus Rog Strix XG27ACS neden almamalısınız?" diye konu açmışlar birde.
O zaman tercihimi Msi dan yana kullanıcam galiba hocam 24 Fhd den sonra zaten ne olsa güzel gelecek büyük ihtimal heleki Lg nin ghosting sorunlarından sonra :)

Arkadaşlar Philips evniya itopya sitesinde bu fiyatta gözden kaçırdığım birşeymi var acaba fazla uygun değilmi?https://www.itopya.com/philips-evni...-sync-hdr10-qhd-fast-va-gaming-monitor_u28802

Arkadaşlar Philips evniya itopya sitesinde bu fiyatta gözden kaçırdığım birşeymi var acaba fazla uygun değilmi?https://www.itopya.com/philips-evni...-sync-hdr10-qhd-fast-va-gaming-monitor_u28802
Va panel olduğundanmış sanırım şimdi gördüm

Pek güvenemedim bende fazla uygun geldi :) şuan araştırıyorum hala pazartesi sipariş edicem ama Msi tarafı daha ağır basıyor şuan görüntü kalitesi vs olarak

Online stok bitmis ama magazada varsa alabilirsiniz. Gerekirse magazaya getirtin.

Bunada bakabilirsiniz.

Bütçe 300 TL artıyorsa ve curved olmasıda uygunsa Samsung sitesinden oğrenci indirimi ile bunu al gec. 11300 TL oluyor. Kesinlikle en iyi secenegin.

Son düzenleme:
Online stok bitmis ama magazada varsa alabilirsiniz. Gerekirse magazaya getirtin.

Bunada bakabilirsiniz.

Bütçe 300 TL artıyorsa ve curved olmasıda uygunsa Samsung sitesinden oğrenci indirimi ile bunu al gec. 11300 TL oluyor. Kesinlikle en iyi secenegin.

Hocam portlarının çok olması ve smart özelliklerinden dolayı mı G65b öneriyorsunuz yoksa panel kalitesi olarak Philips Evnia 27M2N3501PA modelinden gerçekten iyi mi.

Bunada bakabilirsiniz.

Hocam curved ve Va panel istemiyorum o yüzden Samsung düşünmüyorum phlipiside beyaz olmasından kaynaklı beğenenedim tüm setup siyah birtek o monitör beyaz olacak ayrıca ödeme seçeneği olarakta Philips pahalıya geliyor 12 k yı buluyor attığınız Asus’un şu versiyonu olabilir ama sizce nasıl ?
Asus VG27AQ1A 27" 170Hz 1ms (Displayport+Hdmı) Wqhd HDR10 IPS

Hocam curved ve Va panel istemiyorum o yüzden Samsung düşünmüyorum phlipiside beyaz olmasından kaynaklı beğenenedim tüm setup siyah birtek o monitör beyaz olacak ayrıca ödeme seçeneği olarakta Philips pahalıya geliyor 12 k yı buluyor attığınız Asus’un şu versiyonu olabilir ama sizce nasıl ?
Asus VG27AQ1A 27" 170Hz 1ms (Displayport+Hdmı) Wqhd HDR10 IPS

İyi bir model degil. Attigim ASUS'u almanı öneririm kesinlikle curved istemiyorsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı