11 bin TL civarı TV önerisi

Linics

Hectopat
Daha fazla  
Bu fiyat civarında çok üste çıkamam önerileriniz nelerdir? 65 inç olması önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sunny Sn65fmn503 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Tizen Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu bütçeye 65 inç pek kaliteli marka yok bütçe yükseltme veya inç düşürme şansınız varmı?
İlla almak zorunlu ise gözüme çarpan attıklarım var ama dediğimi yapıp başka bir model alın derim

Sunny Sn65fmn503 4k Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart Tizen Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bu bütçeye 65 inç pek kaliteli marka yok bütçe yükseltme veya inç düşürme şansınız var mı?

Hocam Max 12,13K 55 60 inç'de olur.

Hocam Max 12,13K 55 60 inç'de olur.

Ben şimdi biraz tarama ve kendi bilgim ile attım. Kullanıcı deneyimlerini iyice okuyun. Biz Vestel'in alt modelini kullanıyoruz bir sıkınıt çıkmadı 1 kere servislik sorun oldu onu da 1 günde halletti servis

Ben şimdi biraz tarama ve kendi bilgim ile attım. Kullanıcı deneyimlerini iyice okuyun.

Tamamdır teşekkür ederim.

Ben şimdi biraz tarama ve kendi bilgim ile attım. Kullanıcı deneyimlerini iyice okuyun. Biz Vestel'in alt modelini kullanıyoruz bir sıkınıt çıkmadı 1 kere servislik sorun oldu onu da 1 günde halletti servis.

Hocam sizce bu modeller arasında hangisi en iyisi çok kararsız kaldım.

Ben şimdi biraz tarama ve kendi bilgim ile attım. Kullanıcı deneyimlerini iyice okuyun. Biz Vestel'in alt modelini kullanıyoruz bir sıkınıt çıkmadı 1 kere servislik sorun oldu onu da 1 günde halletti servis
Toshiba 55QA4263DT Ultra HD (4K) TV şöyle bir model var bu nasıl sizce

Son düzenleme:
@Linics Toshiba hiç kullanmadım kullanana da pek denk gelmedim yorum yapmayayım. Bence LG ile attığım bu Vestel arasında karar verin. Birbirine çok yakın modeller resimlerine , servis yorumlarına filan bakıp karar verin derim. Attığım Vestel stoğu bitmiş bu model olabilir. Hem 58 inç bu

@Linics Toshiba hiç kullanmadım kullanana da pek denk gelmedim yorum yapmayayım. Bence LG ile attığım bu Vestel arasında karar verin. Birbirine çok yakın modeller resimlerine , servis yorumlarına filan bakıp karar verin derim. Attığım Vestel stoğu bitmiş bu model olabilir. Hem 58 inç bu

Regal 65R854UQ Ultra HD (4K) TV hocam bunda QLED var sence alınır mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı