My Funny Valentine
Hectopat
RAM kalitesizdi derken? Neyse hayırlı olsun o zaman.
Dostum sistemin anakartı RAM'i PSU'su ve kasası kalitesiz kötü markalar ve teşekkürler.
RAM kalitesizdi derken? Neyse hayırlı olsun o zaman.
Hocam PSU'yu anlarım da Allah aşkına Crucial'ın nesi kötü? Büyük ihtimal Crucial'ın daha önce adını duymadınız o yüzden kötü diyorsunuz. Ama hayır Crucial piyasadaki en iyi RAM modellerinden biri. Biostar'a gelirsek büyük ihtimal daha önce duymadığınız için böyle bir ön yargıya kapıldınız. Biostar pek yaygın bir marka değil evet doğru. Ancak bu ürünlerin kötü olduğunu göstermez. Biostar ürünleri orta seviye olarak geçer ve sizin alacağınız sistemdeki anakart Asus'un giriş seviyesi modeli. Belli ki bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorsunuz ancak lütfen bir daha markaları araştırmadan veya duymadığım ürün kötüdür mantığında giderek yorum yapmayın.Dostum sistemin anakartı RAM'i PSU'su ve kasası kalitesiz kötü markalar ve teşekkürler.
Hocam PSU'yu anlarım da Allah aşkına Crucial'ın nesi kötü? BIOSTAR'a gelirsek büyük ihtimal daha önce duymadığınız için böyle bir ön yargıya kapıldınız. BIOSTAR pek yaygın bir marka değil evet doğru. Ancak bu ürünlerin kötü olduğunu göstermez. BIOSTAR ürünleri orta seviye olarak geçer ve sizin alacağınız sistemdeki anakart ASUS'un giriş seviyesi modeli. Belli ki bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorsunuz ancak lütfen bir daha markaları araştırmadan veya duymadığım ürün kötüdür mantığında giderek yorum yapmayın.
![]()
Sinerji Parsec Intel Core i5 13400F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Parsec Intel Core i5 13400F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ultima iyidir.Bu sistemde Intel var ben Intel kullanmıyorum ultima 3600 adlı bir sistem var Gaming gen TR de ona bakar mısın?
Ultima iyidir.
Ancak 13K bandına çıkarsan HAKAN SEZGINEL-HS1 / INTEL i5-11400F / ASUS DUAL RTX 3060 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.