11 bin TL sistem tavsiyesi

Bütçe
11
Dostum sistemin anakartı RAM'i PSU'su ve kasası kalitesiz kötü markalar ve teşekkürler.
Hocam PSU'yu anlarım da Allah aşkına Crucial'ın nesi kötü? Büyük ihtimal Crucial'ın daha önce adını duymadınız o yüzden kötü diyorsunuz. Ama hayır Crucial piyasadaki en iyi RAM modellerinden biri. Biostar'a gelirsek büyük ihtimal daha önce duymadığınız için böyle bir ön yargıya kapıldınız. Biostar pek yaygın bir marka değil evet doğru. Ancak bu ürünlerin kötü olduğunu göstermez. Biostar ürünleri orta seviye olarak geçer ve sizin alacağınız sistemdeki anakart Asus'un giriş seviyesi modeli. Belli ki bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorsunuz ancak lütfen bir daha markaları araştırmadan veya duymadığım ürün kötüdür mantığında giderek yorum yapmayın.

Hocam PSU'yu anlarım da Allah aşkına Crucial'ın nesi kötü? BIOSTAR'a gelirsek büyük ihtimal daha önce duymadığınız için böyle bir ön yargıya kapıldınız. BIOSTAR pek yaygın bir marka değil evet doğru. Ancak bu ürünlerin kötü olduğunu göstermez. BIOSTAR ürünleri orta seviye olarak geçer ve sizin alacağınız sistemdeki anakart ASUS'un giriş seviyesi modeli. Belli ki bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyorsunuz ancak lütfen bir daha markaları araştırmadan veya duymadığım ürün kötüdür mantığında giderek yorum yapmayın.

Ok fakat PSU ve kasa yine de kalitesiz ve benim sistemim daha ucuz ayrıca dostum ha GTX 1660S ha RTX 2060 şu kartların arasında düzgün ve gerekli tek farklar DLSS ve RTX zaten RTX'li oyunlar çok az hem FPS düşürüyor onun dışında aynılar neredeyse senin önerdiğin PC ile benimki arasında 2K var dostum ve tek fark RTX kullanıyor olması öbür türlü benim parçalar daha kaliteli ayrıca yanlış anlama ben şu an seninkilere kötü demiyorum fakat benimkiler daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı