11 bin TL sistem toplama

Arkadaşlar ben size değiştirmemi önerdiğiniz veya uyumsuz ısınma sorunu vs. gibi sorunları olan parçalar var mı diye sordum. 10bin TL'ye daha iyisini toplayabilir misiniz diye açmadım konuyu. Evet maalesef mecbur Vatan Bilgisayar bana kalsa ben giderim internetten parçaları ucuza alırım ya da gene mi Vatan Bilgisayar? Basit bir AM4 işlemci otursun diye 400TL'lik A320 anakart koyup RTX 2070 Super ekran kartıda koyabilirdim aynı fiyata. 200TL'lik SSD'de koyabilirdim. Ama koymadım her şey tam uyumunda olsun diye. Biri gitmiş Crucial SSD ısınıyor yazmış bende şansa atmadım işimi gidip işinde 1 numara Samsung'u koydum, bu konuda gereğinden fazla tecrübeliyim önceden B450'ye 2080 Ti takmamla. Gidip güncel B550 anakartı koydum.
Muazzam iğrenç bir sistem olmuş. 1660 Ti'ı 3300 liraya satıyorlar ya, şaka gibi.

Hocam ben Vatan Bilgisayar diyorum mecburi siz bana gelip Amazon sinerji falan atıyorsunuz bende biliyorum internetten almayı sistemi kendimede almıyorum zaten.
Ekran kartı bu bütçe için düşük gibi. Mecbur Vatan demişsiniz ama değiştirebilme şansınız var mı?
Maalesef yok.
Bence iyi olmamış 11 bin TL'yi bana versen daha iyisini toplarım.

Çok daha iyi sistem toplanır o fiyata.

5.000 TL'ye daha iyisini toplarım bu ne alırsan büyük kazık yemiş olursun.

Konuda daha iyisini toplar mısınız diye bir şey yazmıyor. Uyumsuz parça var mı yazıyor. Bende biliyorum o fiyata ne ekran kartları takacağımı ama dolar 7,50 mecbur Vatan Bilgisayar yazıyorum. Yukarıda da birisi sinerjiden atmış.
Neden mecbur Vatan Bilgisayar anlayamıyorum ki? Çok daha iyi sitelerden daha iyi sistemler toplanır.

Bende biliyorum başka sitelerden parça almayı. Ama konuda bu yazmıyor. Ama illen merak ettiyseniz söyleyim 1000TL kuponum var o yüzden Vatan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben size değiştirmemi önerdiğiniz veya uyumsuz ısınma sorunu vs. gibi sorunları olan parçalar var mı diye sordum. 10bin TL'ye daha iyisini toplayabilir misiniz diye açmadım konuyu. Evet maalesef mecbur Vatan Bilgisayar bana kalsa ben giderim internetten parçaları ucuza alırım ya da gene mi Vatan Bilgisayar? Basit bir AM4 işlemci otursun diye 400TL'lik A320 anakart koyup RTX 2070 Super ekran kartıda koyabilirdim aynı fiyata. 200TL'lik SSD'de koyabilirdim. Ama koymadım her şey tam uyumunda olsun diye. Biri gitmiş Crucial SSD ısınıyor yazmış bende şansa atmadım işimi gidip işinde 1 numara Samsung'u koydum, bu konuda gereğinden fazla tecrübeliyim önceden B450'ye 2080 Ti takmamla. Gidip güncel B550 anakartı koydum.

Hocam ben Vatan Bilgisayar diyorum mecburi siz bana gelip Amazon sinerji falan atıyorsunuz bende biliyorum internetten almayı sistemi kendimede almıyorum zaten.

Maalesef yok.

Konuda daha iyisini toplar mısınız diye bir şey yazmıyor. Uyumsuz parça var mı yazıyor. Bende biliyorum o fiyata ne ekran kartları takacağımı ama dolar 7, 50 mecbur Vatan Bilgisayar yazıyorum. Yukarıda da birisi sinerjiden atmış.

Bende biliyorum başka sitelerden parça almayı. Ama konuda bu yazmıyor. Ama illen merak ettiyseniz söyleyim 1000TL kuponum var o yüzden Vatan.

Modart PC tarafından yeni kuruldu bu sistem, üzerine monitör ve ekipmanlarını ekleyebilirsin.
.

Bu sistemleri inceleyebilirsiniz Vatan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı